Autor Wątek: Kilka dni w Lubuskiem  (Przeczytany 2115 razy)

Offline Mężczyzna Neno

• Miasto: Zambrów
  • Na forum od: 09.01.2011
Odp: Kilka dni w Lubuskiem
« 23 Paź 2013, 15:26 »
Oczywiście po drodze odwiedzam jeszcze Brody (pałac, ogrody) oraz kolejne bunkry ukryte daleko w lesie. Niestety pozwiedzać ich nie pozwiedzałem bowiem odgłosy tłuczonego szkła w jednym z bunkrów skutecznie odciągają mnie od pomysłu pozostawienia roweru bez opieki na dłużej niż kilka sekund.
Do Danka docieram po 21, w 30 minut pakuję rower, biorę prysznic, zjadam  kolację i ruszam w drogę powrotną do domu.

KONIEC ;)

P.S. Mapkę dołączę tylko plik muszę gdzieś znaleźć.

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
« 25 Paź 2013, 21:10 »
Wycieczka jak się patrzy, jest błoto, są chęchy i atrakcje typu fabryki (też byliśmy, jak i w tych Brodach) czy inne bunkry czyli wszystko co lubię:). Lubuskie zawsze interesujące. Też na te Pstrąże wcześniej jakoś nie trafiłam (musze zapamiętać). A a Zasiekach poniemieckie fabryki zwiedzałeś? No tak, Zasieki to własnie Brożek. :/.

Tam sa te jeszcze jedne kompleksy, dla mnie były nawet ciekawsze niż brożkowe - koło Nowogrodu.

Nocleg na dachu fajny, ale mnie by się chyba nie dało przekonać - chyba bym się źle czuła w ruinach, o wiele lepiej mi jakoś w krzakach...
« Ostatnia zmiana: 25 Paź 2013, 21:16 martwawiewiórka »
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Mężczyzna Neno

« 6 Lis 2013, 11:45 »
Zaległa mapka:

Powiększenie:

Te bunkry w okolicach Nowogrodu widziałem tylko chwilkę - młodzież "biesiadująca" wewnątrz skutecznie mnie zniechęciła do głębszej penetracji, poza tym już noc się zbliżała więc je sobie darowałem...

Takie pytanko mam jeszcze natury technicznej... zauważyłem, że większość z Was pisze na blogu a na forum wkleja jedynie linki. Mi akurat uwagi nie zwrócono ale trafiłem na jeden temat gdzie za pisanie relacji w takiej formie jak ja powyżej ktoś dostał "uwagę do dzienniczka".  Pytam, bo na forach, na których przesiaduję najczęściej, za wklejenie linku do strony dostaje się po uszach lub po prostu w znaczącej większości relacja taka jest bojkotowana i nieczytana...
Jak pisać ? :D
P.S. Blog już założyłem. Zapraszam na niego na większa ilość zdjęć, w większej rozdzielczości umieszczę niebawem na galerii Picasa.
http://przezswiat.eu/category/relacje/kilka-dni-w-lubuskiem/

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
« 6 Lis 2013, 11:55 »
Taka forma jaką zaprezentowałeś jest chyba jak najbardziej w porządku?
Akurat ja podpisuję jedynie dość szczegółowo zdjęcia i wklejam link do picassy. na nic innego nie mam umiejętności ani chęci.
Tutaj wiele osób tak robi, albo tez wkleja link do bloga czy strony.
wszystkie te formy sa dopuszczalne jak mniemam - dziwne, że ktoś dostał "uwagę do dzienniczka" jak piszesz - tutaj? Za sposób relacjonowania? Może to było za co innego:)
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Mężczyzna Neno

« 6 Lis 2013, 12:15 »
To było jeśli dobrze pamiętam " za rozciągłość" czyli dużo tekstu i dużo zdjęć ale nie więcej niż u mnie ;)
Oczywiście dokopałem się do tego w archiwum, już po napisaniu swojej relacji.
Na pewno szybciej będzie mi wkleić link do bloga niż kopiować linki do zdjęć i sam tekst, to jak by nie patrzeć przy dużej ilości zdjęć daje minimum 20-30 minut klikania ;) 

Dzięki za odp.

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
« 6 Lis 2013, 12:44 »

jak chcesz ;-)

grunt żeby to było przejrzyste i czytelnik nie musiał czegoś szukać, przełączać, zmieniać. Tobie to wyszło bardzo dobrze ;-)
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna Neno

« 6 Lis 2013, 14:58 »

jak chcesz ;-)

:P

grunt żeby to było przejrzyste i czytelnik nie musiał czegoś szukać, przełączać, zmieniać. Tobie to wyszło bardzo dobrze ;-)
Dzięki. Będę się nadal starał by miało to ręce i nogi ;)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 6 Lis 2013, 15:16 »
Spoko, jak będą uwagi to je dostaniesz, ale przecież nikt cię nie zbanuje.
Na razie uwagi są takie, że dawaj dalej  :D

Tagi: lubuskie 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum