Cytat: hindiana w 4 Lut 2014, 19:39 i ostatecznie nic nie zapłaciliśmy. Uparty był jak muł. No jak nic nie zapłaciliście, ten ten konduktor nie był uparty, a mięciutki jak gumka w gaciach
i ostatecznie nic nie zapłaciliśmy. Uparty był jak muł.
Cytat: hindiana w 4 Lut 2014, 19:39 i ostatecznie nic nie zapłaciliśmy. Uparty był jak muł. No jak nic nie zapłaciliście, ten ten konduktor nie był uparty, a mięciutki jak gumka w gaciach Trafić w tym zawodzie gościa co odstąpi od oficjalnej opłaty za przewóz roweru - to nie lada wyczyn.
Cytat: Wilk w 4 Lut 2014, 19:45Cytat: hindiana w 4 Lut 2014, 19:39 i ostatecznie nic nie zapłaciliśmy. Uparty był jak muł. No jak nic nie zapłaciliście, ten ten konduktor nie był uparty, a mięciutki jak gumka w gaciach Bo hindiana tak ładnie pisze chyba o mężu
Cytat: laxigen w 4 Lut 2014, 20:54Cytat: Wilk w 4 Lut 2014, 19:45Cytat: hindiana w 4 Lut 2014, 19:39 i ostatecznie nic nie zapłaciliśmy. Uparty był jak muł. No jak nic nie zapłaciliście, ten ten konduktor nie był uparty, a mięciutki jak gumka w gaciach Bo hindiana tak ładnie pisze chyba o mężu Nie, ja tylko zrobiłam w pośpiechu klasyczny błąd typu: "Kiedy ojciec wracał z koniem z pracy, chłopcy pchali mu chleb do pyska". Mułem był konduktor, zdecydowanie