Autor Wątek: Prawie nad morze non-stop (ja i djtronik)  (Przeczytany 1636 razy)

Offline Kobieta eranis

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 30.01.2013
Bardzo dziękuję Monsieur Moderator.

Offline Kobieta eranis

Na odcinku Palmiry-Płock nie miałem ani jednej stacji benzynowej czynnej 24h i brak kawy wyraźnie dał mi popalić. Co więcej, na DK62 na odcinku Wyszogród-Płock o ile wiem też nic nie ma

Nie mam co do tego wielkiej pewności, bo nie korzystam ze stacji, ale jako mieszkaniec tych rejonów, wydaje mi się, że 24h stacja jest w Zakroczymiu, tam gdzie 62ka przecina 7ke. Druga stacja jest jakieś 7-10km za Zakroczymiem, po północnej stronie drogi. Jeśli nie są 24h to przynajmniej do bardzo późna w nocy. Poza tym posucha i lasy:)

Wyprawka fajna:D Teraz moja kolej ;)

No Radek ja myślę. I tak mnie wystarczająco zawstydzasz jako zdobywca gmin. Jak widzę wszyscy bikerzy są uzależnieni od kofeiny. Ja czasem ratuję się cukierkami Kopiko, bo te kawy na stacjach to różne są i mój żołądek nie wszystkie toleruje - najlepiej "wchodzą mi" te z Maca,  Orlen ma też niezłe.

rdklstr

• Gość
Ja nie przepadam za kawami itp. Kofeina to u mnie rzadkość. Częściej i chętniej zastępuje ją zwyczajny, lub owocowy śzugar ;)

Offline Kobieta eranis

Ja nie przepadam za kawami itp. Kofeina to u mnie rzadkość. Częściej i chętniej zastępuje ją zwyczajny, lub owocowy śzugar ;)

I pomaga?? Jeszcze nie próbowałam tego patentu. A chętnie bym ograniczyła ilość kawy

rdklstr

• Gość
Jak się chce spać, to pomaga na kilkanaście minut, ale tylko na początku. jak już sen zamyka oczy to nic nie pomoże. Dla mnie skuteczniejsze jest, gdy się budzę. Prawie natychmiast dochodzę do zmysłów i mogę ruszać dalej;)

Offline Kobieta eranis

Na pewno spróbuję i napiszę o swoich wrażeniach

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum