Autor Wątek: Próba pobicia rekordowego dystansu spalona (słońcem) na panewce.  (Przeczytany 1274 razy)

Offline Mężczyzna Iras67

• Miasto: Dębica
  • Na forum od: 27.06.2013
Po pierwsze gratulacje ! nikt od razu nie bije rekordów... Macie 300 pobijcie teraz ten swój np...350,400. Zdobywanie doświadczenia we wszystkim nawet w umiejętnym piciu wody dla mnie było wspaniałym doświadczeniem. Mój rekord jednodniowy to skromne 350km na trudnej niepłaskiej trasie Polska-Słowacja w upale. Jechałem wtedy zaczynając nad ranem około 4. Jazda w grupie jesli jest zgrana znacznie poprawia wynik-(częste zmiany prowadzącego).  Decydującym czynnikiem jest również wiatr . Przy czołowym można nawet zrobić połowę krótszą trasę i być potwornie zajechanym. Gdybym teraz podejmował próbę to tak jak piszecie na początku start z domu ale z wiatrem i raczej w odpowiednim zakresie temperaturowym najlepiej 15-25 C.

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Iras, nie obraź się, ale nowy tu jesteś. Marek i Zbyszek mają już za sobą sporo tras dłuższych od 300 km :)

Offline Mężczyzna Iras67

• Miasto: Dębica
  • Na forum od: 27.06.2013
Wiem wiem jestem nowy jeśli ten post zabrzmiał w jakoś dziwnie to wybaczcie. Dla jasności Piszę o jeździe bez zatrzymywania. Jechałem rowerem szosowym.

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Napisałem, że jesteś nowy nie w sensie żebyś się nie odzywał, tylko po prostu nie znasz ludzi. Nikogo nie obraziłeś, nie mamy Ci czego wybaczać. Może już nie kontynuujmy tego zagadnienia :)

Offline świstasiek

• Miasto: Warszawa-Gocław
  • Na forum od: 30.07.2009
Musze szosę zakupić i będę badał ten kompleks. ;)
Tam 700c, od razu lepiej coś takiego http://www.cycleexif.com/the-true-36 :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum