Autor Wątek: Merida FREEWAY 9200 2013  (Przeczytany 602 razy)

Offline Mężczyzna Kusza

• Miasto: Suchedniów
  • Na forum od: 06.08.2013
Merida FREEWAY 9200 2013
« 6 Sie 2013, 09:52 »
czy ktoś może miał styczność z takim rowerem, jakieś opinie na jego temat, poszukuję roweru na niewielkie wyprawy turystyczne za niewielką kasę, powiedzmy do 2 tys.

Offline Mężczyzna qbab

• Miasto: łódzkie
  • Na forum od: 25.12.2011
Odp: Merida FREEWAY 9200 2013
« 6 Sie 2013, 10:14 »
Primo
http://www.podrozerowerowe.info/index.php?board=3.0

Secundo
Ludzie potrafią podróżować na tak badziewnym sprzęcie, że w głowie się nie mieści. Każdy rower się do tego nadaje. Ważne abys czuł sie nim wygodnie a z czasem dostosujesz rower do własnych preferencji. Freeway to nie jest szczyt techniki ale z drugiej strony nie jest tez to marketowy badziew. Możesz ewentualnie poszukac roweru crossowego i doposażyć go w błotniki i bagażnik (choć geometria może juz być nieco bardziej sportowa, dla jednych to plus dla innych minus). Podaj więcej szczegółow: na czym jezdziłes do tej pory, jakie dystanse Cie interesuja, jaki styl preferujesz.

Offline Mężczyzna Kusza

• Miasto: Suchedniów
  • Na forum od: 06.08.2013
Odp: Merida FREEWAY 9200 2013
« 6 Sie 2013, 11:36 »
do tej pory jeździłem tylko na rowerach MTB, moim pierwszym profesjonalnym rowerem był author, który służył mi przez ok 7 lat, byłem z niego zadowolony, obecnie jeżdżę Panther PROXR 333, też typowo MTB, ale chciałbym coś zmienić (najlepiej rower  :D), i zmienić typ tras, dlatego poszukuję takiego bika. na początek dystanse niewielkie góra do 100km,

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum