No ja większość ścieżek olewam, ewentualnie jeżdżę tak, żeby nie jechać tam gdzie zbudowali je obok ulicy.
Cytat: "MaciekPaciek91"Witam rówieśniku. jest nas wielu, może zgadamy się na pw i wykosimy staruszków z forum, żeby nie było wstydu że oni po 333km dziennie robią a my pękamy Nikogo ściślej tu nie sugeruję-a zresztą i tak już nie długo po głowę przyjedzie Jak na razie to staruszkowie Wam baty dają że ho! Jak sobie policzyłem - to w trójkę z Mikim i Transatlantykiem żeśmy w tym roku juz ponad 7tys przejechali
Witam rówieśniku. jest nas wielu, może zgadamy się na pw i wykosimy staruszków z forum, żeby nie było wstydu że oni po 333km dziennie robią a my pękamy Nikogo ściślej tu nie sugeruję-a zresztą i tak już nie długo po głowę przyjedzie
Cytat: "rafalb"uważaj na mikiego [...]Uważaj na niego, dziewczyny kolego, uważaj na niego... Rafał, Ty mnie tak nie reklamuj, tylko się do Łodzi zbieraj rowerem zamiast pociągiem na ten zlot Daniel, po mieście też dobrze. A ścieżek rowerowych używasz? :mrgreen:
uważaj na mikiego [...]
Z resztą musiałbym wtedy wyjechać w czwartek z samego rana, a to nie przejdzie bo muszę być w czwartek w szkole. I tak rodzice się wściekają, że zawalę piątek...
nareszcie ktos przyznal glupote?