Autor Wątek: Wiza do Chin - Azja Środkowa  (Przeczytany 1821 razy)

Offline Kobieta ewcyna

• Miasto: różnie, teraz.. Oman
  • Na forum od: 13.11.2012
Odp: Wiza do Chin - Azja Środkowa
« 20 Wrz 2015, 21:39 »
No to jedyne co mogę poradzić to łap warmshowera już teraz po to, by zadzwonił do PSB i się dopytal jak to tam wygląda. Za wcześnie nie ma co przedłużać wizy, bo faktycznie skasuje ci obecną. I tu nie jestem pewna jak to działa, czy można dwukrotną przedłużyć dwa razy, ja przedużałam przy drugim wjeździe.
You can't buy happiness but you can buy a bike and that's pretty close
http://ewcyna.com/

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
« 21 Wrz 2015, 03:07 »
trafna uwaga. Lepiej dowiedzieć się u źródła, jeśli to możliwe. Dzięki za radę.

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna grzes

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 20.08.2015
« 22 Wrz 2015, 15:41 »
innymi słowy, sądzisz, że przedłużanie wizy będzie trwało dłużej, niż samo przedłużenie, które mogę dostać? ;)

Tak poza tym, masz jakieś osobiste doświadczenia w tym temacie?
Ja mam tylko z googlowania i tyle co się dowiedziałem, że w "różnych foreigner office jest różnie". No i ten dość ważny szczegół, że przedłużenie wizy anuluje poprzednią (co może być dla mnie problematyczne, jeśli przedłużam pierwszy wjazd).

Witam,

Tak, mieszkam w Chinach :) z tym ze na południu ale czytałem ze wybierasz się gdzieś indziej, a szkoda bo zaprosił bym cie na piwo i w końcu mógł bym z kimś porozmawiać w ojczystym języku :)

Z tym wiza to jest rożnie tak jak wcześniej już ktos inny napisał. Ja tylko chciałem wyczulić ze Chińczyka nie zależy na tym żeby przedłużać wiz :)

A poza tym mam jeszcze jedna opcje. Jedz do Honkongu wtedy będziesz przejeżdżał niedaleko mnie i wypijemy po po piwie, a w Hongkongu załatwisz sobie nowa wizę do Chin :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum