Autor Wątek: Cześć i czołem ;)  (Przeczytany 330 razy)

Offline Mężczyzna masus

• Miasto: Wrocław/Bardo
  • Na forum od: 03.04.2012
Cześć i czołem ;)
« 12 Wrz 2013, 21:14 »
Witam wszystkich!

Jestem Wojtek, mówią na mnie Wojtek, jeżdżę rowerem i umiem zmieniać przerzutki :P.
Lat mam 19, jestem już prawie studentem i mieszkam to w Bardzie, to we Wrocławiu.

Na forum trafiłem jakoś rok temu, zafascynowany ideą zwiedzania świata z dwóch kółek. Chciałem dostać poradę jaki rower kupić, tak też się stało, jednak po zamówieniu dowiedziałem się od forumowicza, że rower był kradziony ;<. Karma szybko się przypomniała, po krótkiej wycieczce Wrocław-Praga + 3 tygodniowym pracowaniu jako kurier rowerowy, został ukradziony z garażu.

Trudno, rok minął, skończyłem liceum no i co tu robić. Kupiłem używany rower, tym razem raczej nie kradziony i wraz z kolegą Maćkiem wymyśliliśmy wyprawę do Stambułu. Szybko do pracy na miesiąc, zarobić na wyprawę i jedziemy! Dojechaliśmy, wróciliśmy, a teraz chciałem serdecznie podziękować wszystkim forumowiczom za wszystkie porady i niesamowitą atmosferę, jakiej nie spotkałem na żadnym innym forum :D.

Pozdrawiam ;)

Offline Mężczyzna michał

• z kropką
  • Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 10.06.2008
Odp: Cześć i czołem ;)
« 12 Wrz 2013, 21:22 »
Cześć :)
No to teraz my serdecznie prosimy o relację z wyprawy ;)

Offline Mężczyzna masus

• Miasto: Wrocław/Bardo
  • Na forum od: 03.04.2012
« 13 Wrz 2013, 08:52 »
Się piszę, i się dopisać nie może :D. Jak tylko skończę, postaram się zaraz ją wrzucić :).

mariobiker

• Gość
« 14 Wrz 2013, 19:28 »
Witaj Wojtku  :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum