Autor Wątek: Przenośna ładowarka do smartfonów  (Przeczytany 7629 razy)

Offline majchers

• Miasto: Kanada
  • Na forum od: 16.10.2008
Z ładowarkami słonecznymi polecam uważać. Kupiłem jedną jakiś czas temu z eBaya i... oczekuję czwartej nowej w ramach gwarancji. Pierwsza nie ładowała iPhona 4 (choć ładowała Androidy), druga miała coś innego nie tak, a trzecia nie ładowała się słońcem (choc ładowała z sieci i ładowała iPhone)...  :-[

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
Z Iphonami  coś jest na rzeczy, potrzebują chyba trochę większego prądu do ładowania, nawet nie każda ładowarka sieciowa chce ruszyć. Mam w domu kilkanaście ładowarek i tylko jedna Motoroli ładuje, Samsunga żadna nie ruszyła.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
iphone'y mają swój własny standard negocjacji wyższych prądów ze złącza USB, stąd problemy. No, ale jak ktoś kupuje cokolwiek od apple, to musi zdawać sobie sprawę, że to nie są "zwyczajne" urządzenia i działają wyłącznie z logiką biznesową tej firmy. Chcesz ładowarkę? Kup ją od nas jedynie 10 razy drożej.

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Wystarczy dolutować 2 rezystory i przenegocjowane  :)
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna kolega_na_fullu_;-)

• ~(FSM)~
  • Miasto: Przy trasie SKM.
  • Na forum od: 23.01.2012
    • Luźny Kanon przetłumaczony na j. Polski w PDF.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum