Autor Wątek: Rower szkodnika  (Przeczytany 5813 razy)

Offline Mężczyzna szkodnik

• Miasto: Bełchatów\ Wrocław\ Warszawa
  • Na forum od: 12.05.2007
Rower szkodnika
« 28 Mar 2009, 17:00 »
Cytat: "Waxmund"
a woże woże.... jezdzac za granica ;]  heh, ja akurat mam tak ze troche czuje taka potrzebe  :P

No jak kto lubi ;)
"Raz do roku pojedź w miejsce w którym jeszcze nie byłeś.
Bądź dobry dla Matki Ziemi.
Dziel się swoją wiedzą."

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Rower szkodnika
« 30 Mar 2009, 14:59 »
A ja wożę polską , oraz flagę tego kraju w którym jestem aktualnie. A jak wracam, to na tylny maszt nakładam po kolei wszystkie flagi i na granicy polskiej jest komplet flag :D

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
Rower szkodnika
« 30 Mar 2009, 15:00 »
Szkodnik, możesz dokładniej pokazać bagażnik przedni? Swoją samoróbkę? Jakby to było coś to może chapnąłbym pomysł?

Offline Mężczyzna Remigiusz

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 14.06.2007
    • http://www.rowerowarodzinka.pl
Rower szkodnika
« 30 Mar 2009, 15:14 »
Cytat: "transatlantyk"
A ja wożę polską , oraz flagę tego kraju w którym jestem aktualnie. A jak wracam, to na tylny maszt nakładam po kolei wszystkie flagi i na granicy polskiej jest komplet flag

Najcenniejsza flaga w mojej kolekcji, to czarnogórska zdobyta tydzień przed referendum niepodległościowym. Wymieniliśmy ją za koszulkę z herbem Gdańska u kolesi z baru w Cetinje - dawnej stolicy Czarnogóry. Potem obwoziliśmy się z tą flagą po kraju, wzbudzając entuzjazm u co po niektórych mieszkańców. Następnego dnia zatrzymała nas telewizja serbska i odpytali nas przed kamerą na tematy mocno polityczne :)
Sorry za OT, ale nie mogłem się powstrzymać :)

Rower szkodnika
« 30 Mar 2009, 20:36 »
Cytat: "rafalb"
Szkodnik, możesz dokładniej pokazać bagażnik przedni? Swoją samoróbkę? Jakby to było coś to może chapnąłbym pomysł?

Znalazłem jakieś stare foto jeszcze na starym widelcu itd. Montowany na dole pod nakrętkę koła przyspawaną dużą podkładką, u góry do widelca. Generalnie bagażnik został wykonany przez jakiegoś majstra według projektu mojego znajomego. Znajomy troche Świata z nim objechał aż dorobił się low-ridera a ten sprzedał mi :)
Dziel się swoją wiedzą."

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
Rower szkodnika
« 31 Mar 2009, 14:13 »
Dzięki, ponieważ ja mam amorka a nie sztywniaka to takie mocowanie u mnie nie przejdzie... :(  Jeszcze pomyślę...

Rower szkodnika
« 31 Mar 2009, 14:24 »
Cytat: "rafalb"
Dzięki, ponieważ ja mam amorka a nie sztywniaka to takie mocowanie u mnie nie przejdzie... :( Jeszcze pomyślę...

Myśle ze by dało rade. Dolne golenie przecież są połączone i na środku tego połączenia często jest otwór a jak nie ma to możesz sobie wywiercić. A jak masz bardziej wypasiony z profilowaną jakoś dziwnie tą częścią to...kombinuj.. ;)

[ Dodano: Wto 14 Kwi, 2009 ]
Że regulacja przedniej przerzutki potrafi wkurzyć to nie nowina.. Ja ostatnio wkurzyłem się do tego stopnia że zmieniłem manetkę na starą zwykłą nieindeksowaną  :twisted:  I powiem Wam że...bajka  :lol:  Nic nie brzęczy na żadnym przełożeniu itd a o absolutnej bezawaryjności nawet nie wspominam ;)
Dziel się swoją wiedzą."

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum