Z uwagi na to, iż tegoroczny teren zawodów jest dużo łatwiejszy od zeszłorocznego musiałem powiększyć ilość PK (będzie ich ponad 50).
Your version of Komiwojażer Software is too old.
Tak, jak w zeszłym roku, serdecznie zapraszam do udziału w tegorocznym Kornie.Ponownie jestem budowniczym umownie nazwanej trasy TR150.W tym roku trasa ta również będzie rogainingiem (stąd ta umowność).Z uwagi na to, iż tegoroczny teren zawodów jest dużo łatwiejszy od zeszłorocznego musiałem powiększyć ilość PK (będzie ich ponad 50).Limit czasu pozostaje bez zmian - 10 godzin, natomiast wydłużyłem limit spóźnień do 60 minut oraz drastycznie zmniejszyłem karę za spóźnienie - za każdą minutę spóźnienia odejmowany będzie tylko 1 pp (kalkuluje się spóźniać ).Reszta na stroniehttp://rajdynaorientacje.rowerowanorka.pl/korno-2017No i dla tych co zbierają gminy - jest ich aż 15.
No i dla tych co zbierają gminy - jest ich aż 15.
Trasa fajna, chociaż niektóre punkty, jak na Grześka, za bardzo widoczne z drogi .
będzie wrzucona mapa na 3drerun ?
Cytat: magdad w 28 Sie 2017, 20:31Trasa fajna, chociaż niektóre punkty, jak na Grześka, za bardzo widoczne z drogi .Ciekawe które?Ja rozstawiłem tylko 22 punkty i te nie powinny być widoczne.