....aczkolwiek ja jednak wolę gdy mapa jest klasyczna i gdy długość trasy skorelowana z limtem daje szansę większej liczbie uczestników na zaliczenie wszystkich PK (niekoniecznie prawidłowo, ale jednak wszystkich).
Jest pewien niedosyt, bo mogliśmy to rozegrać trochę lepiej (bardziej pilnować kierunku poruszania się i trochę rozważniej łapać stowarzysze).
Nie rozumiem, czy ktoś tej większej liczbie zabraniał zdobycia wszystkich PK?
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Dlaczego nie piszesz, że to Ty nie dałeś rady, tylko trasa była za trudna?
pretensje za błędy mam tylkio do siebie
Także reasumując: ktoś, kto świadomie wystartował na trasie bardzo trudnej, w trudnym terenie, w nocy, w błocie, w trakcie mocnych opadów, i podbił ponad połowę punktów, nie powinien mieszać organizatora w wyniki innych drużyn
Trasa zaawansowana przeznaczona dla bardziej doświadczonych osób, które już brały udział w podobnych imprezach. Punkty zlokalizowane w miejscach trudno dostępnych z dużą ilością punktów stowarzyszonych. Dobra orientacja w terenie oraz umiejętność chodzenia na azymut to podstawa na trasie. Mapa modyfikowana, niepełna.
Nowy system zakoszeń już działa
Edit: już wiem o co chodzi w gmail jest drugi folder spam, można go znaleźć po kliknięciu przycisku "więcej"
UWAGA: na trasach TR200 i TR100 nie będzie perforatorów, potwierdzanie wyłącznie za pomocą aplikacji CheckPoint