b) w przypadku awarii telefonu należy w danym polu karty startowej wpisać kod PK oraz czas (godzina i minuta) obecności na PK.
co do Nocnej Masakry:CytujUWAGA: na trasach TR200 i TR100 nie będzie perforatorów, potwierdzanie wyłącznie za pomocą aplikacji CheckPointNo to teraz już wiem co oznacza termin: "wykluczenie cyfrowe"
UWAGA: na trasach TR200 i TR100 nie będzie perforatorów, potwierdzanie wyłącznie za pomocą aplikacji CheckPoint
Olo, popatrz wyżej - da się i bez aplikacji:Cytujb) w przypadku awarii telefonu należy w danym polu karty startowej wpisać kod PK oraz czas (godzina i minuta) obecności na PK.
Szkoda. Lubiłem Nocną Masakrę.
Istnieje możliwość wypożyczenia telefonów Samsung Xcover 3, liczba sztuk ograniczona.Telefony będą wypożyczane w pierwszej kolejności uczestnikom Tras Rowerowych. Opłata za wypożyczenie telefonu z aktywną kartą SIM wynosi 25zł.Opłata za wypożyczenie telefonu bez karty SIM wynosi 20zł.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Cytat: olo w 16 Lis 2017, 07:57co do Nocnej Masakry:CytujUWAGA: na trasach TR200 i TR100 nie będzie perforatorów, potwierdzanie wyłącznie za pomocą aplikacji CheckPointNo to teraz już wiem co oznacza termin: "wykluczenie cyfrowe" Szkoda. Lubiłem Nocną Masakrę.
Dla mnie awarią jest każda sytuacja, kiedy nie mogę użyć aplikacji. Ciekawy jestem, co na to Daniel. Nie wierzę, że uzależnia możliwość startu od posiadania smartfona (i to na androidzie, ajfony odpadają). Jeśli miało by tak być, to rzeczywiście słabo.
Jest już lista 39 imprez rowerowych zgłoszonych do Pucharu na 2018 r. Będzie w czym wybierać tym bardziej, że niektóre terminy się dublują. Lista pieszych imprez kompletna. Zgłoszenia rowerowych do końca roku.
Wiki, Ty się nie wygłupiaj i na Masakrę przyjedź.
Wynik najsłabszy ze wszystkich dotychczasowych sześciu edycji, ale co tam...