Autor Wątek: Cześć  (Przeczytany 4274 razy)

Offline Mężczyzna arkadoo

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 22.11.2006
    • http://www.rower.fan.pl
Cześć
« 28 Mar 2009, 19:30 »
Cześć,

Widzę, że ekipy zbierają się w Kampinosie, Łodzi, Wybrzeże również w natarciu, tylko Wrocław słabuje :D
Watch out where the huskies go,
And don't you eat that yellow snow

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Cześć
« 28 Mar 2009, 19:59 »
ja z okolicami Łodzi sie skumalem.... w swieta do rzymu jedziemy, trzeba stukac kilometry w grupie 'mlodzikow'  :twisted:
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna tomeko

• Miasto: Radzików
  • Na forum od: 11.01.2008
Cześć
« 28 Mar 2009, 22:31 »
Cytat: "J_M"
Najlepszy punkt spotkań to z pewnością Roztoka. Myślę, że i Tomeko łatwo tam dojedzie.
Gra i trąbi zespół Kombi :D , Roztoka pasuje, możemy też wystartować z Zaborówka.

Offline Quapcio

• Miasto: Laski k/Wwy
  • Na forum od: 09.07.2008
Cześć
« 29 Mar 2009, 01:58 »
Cytat: "tomeko"
Najlepszy punkt spotkań to z pewnością Roztoka. Myślę, że i Tomeko łatwo tam dojedzie.
Gra i trąbi zespół Kombi :D , Roztoka pasuje, możemy też wystartować z Zaborówka.

Szczerze mówiąc to Roztoka lepsza - czerwonym szlakiem dojadę sobie do Roztoki a do Zaborówka bym musiał ulicą jechać - ostatnio jak tamtędy jechałem to wszędzie były remonty (chyba, że już jest ładniej)
ale dojazd do Zaborówka/Roztoki ocenię dopiero za tydzień - jutro/dzisiaj Nowy Dwór-Modlin-Legionowo :)

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Cześć
« 30 Mar 2009, 10:37 »
Cytat: "Waxmund"
ja z okolicami Łodzi sie skumalem.... w swieta do rzymu jedziemy

Waxmund, napisz coś więcej o tej wyprawie. Wiem, że był tu czyjś wątek "zajawkowy" i że się podłączyłeś, ale chyba nic więcej nie przeciekło ;)

Napisz kiedy, z kim, na jak długo i takie tam. Ot, ciekawość :) (i trochę zazdrość, że JUŻ pomykacie na wyprawę! :) )
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
Cześć
« 30 Mar 2009, 15:13 »
ano zajawkowy watek [; jedziemy we dwoch ja i Michal z Turka (pod lodzia) do rzymu, ja bede startowal z Kłodzka.... plan wyprawy to z grubsza szybbkie stukanie kilometrow, troche zwiedzania po drodze [; jedziemy przez wieden, traviso, wenecje, san marino, odbijamy od wybrzeza w strone rzymu ;] powrot... .samochodem bo czasu malo :D wyjezdzam ja w wielka niedziele, po rowno 2 tygodniach chce byc z powrotem w krakowie [;

mam nadzieje ze sie uda, bo ostatnio pewne komplikacje mi sie na drodze pojawily  :evil:
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Cześć
« 30 Mar 2009, 22:03 »
z Turku? toż to mój "sąsiad" :)
i jakie pod Łodzią!?  :twisted:

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Cześć
« 30 Mar 2009, 22:13 »
No wiesz, Nowy Sącz pod Krakowem, Turek pod Łodzią ;)
Ale faktem jest, że to już województwo wielkopolskie, a powiat jeszcze duuuużo dalszy, bo turecki ;)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
Cześć
« 31 Mar 2009, 01:44 »
dokladnie tak jak napisal Miki.... nie znam tamtych rejonow zbytnio, najblizsze duze miasto to Łódź, więc.... Turek pod Łodzią :)

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Cześć
« 31 Mar 2009, 09:21 »
Poza tym dzisiejsza technika zapewnia nam rowery na takim poziomie, że z Nowego Sącza do Warszawy, do Łodzi, w Góry Świętokrzyskie - wszędzie blisko :D

Offline Svolken

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 14.03.2009
Cześć
« 31 Mar 2009, 11:11 »

Co prawda z bliskiej Woli to najczęściej od strony Truskawia wpadam, ale chętnie poznam i inne miejsca :)

Offline Quapcio

• Miasto: Laski k/Wwy
  • Na forum od: 09.07.2008
Cześć
« 31 Mar 2009, 18:49 »
Cytat: "Svolken"
Co prawda z bliskiej Woli to najczęściej od strony Truskawia wpadam, ale chętnie poznam i inne miejsca :)

Mieszkam w Laskach - po drodze do Truskawia.
W niedzielę coś koło 11:30-12 będę się zbierał na rozpoznanie dojazdu do Roztoki - piszesz się? (planuję wjazd przez Truskaw i jechać szlakami)

Offline Svolken

Cześć
« 31 Mar 2009, 18:52 »
Bardzo możliwe, że się piszę, ale dam znać po jutrzejszym, pierwszym w sezonie i pierwszym na nowym rowerze, rozjeździe. Wszystko nowe i mam nadzieję, że to nie będzie ponury żart ;)

Offline J_M

• Miasto: Grądy
  • Na forum od: 26.03.2009
Cześć
« 31 Mar 2009, 19:27 »
Szkoda, że pracuje w niedziele do 13:30, bo chętnie bym dojechał do Roztoki na spotkanie. Co prawda nie jeździłem dużo po wschodniej stronie Puszczy, ale z tego co pamiętam to najwygodniej jest wyjechać z Truskawia żółtym szlakiem aż do Wierszy. Potem dojazdówka czerwonym do Roztoki. Z powrotem można spróbować szlaku alternatywnego - najpierw zielonym przez Dębową Górę, później niebieskim do Zaborowa Leśnego i końcówka żółtym do Truskawia. Niestety, szlak alternatywny może być o tej porze miejscami podmokły i trzeba będzie nosić rowery. Przy okazji witam Svolkena na forum.

Offline Svolken

Cześć
« 31 Mar 2009, 21:30 »
Ogólnie dziękuję wszystkim za przywitanie tu i tam. Co do szlaków w Kampinosie, to właśnie pomyślałem o tym samym, że mogą być mocno zapaskudzone.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum