Autor Wątek: Turcja 2013 - film z wyprawy  (Przeczytany 5164 razy)

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
Turcja 2013 - film z wyprawy
« 4 Paź 2013, 15:57 »
Zapraszamy do obejrzenia filmu z wyprawy rowerowej po Turcji, na której byliśmy w czerwcu tego roku. Film trwa 8:15. Link do filmu:

Miłego oglądania, pozdrawiamy :)

Offline Mężczyzna Zbyszek

• Miasto: Zawiercie
  • Na forum od: 17.02.2009
Odp: Turcja 2013 - film z wyprawy
« 4 Paź 2013, 19:21 »
Obejrzałem z przyjemnością. Dobrze dobrana muzyka  :)

Offline Mężczyzna szy

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 29.04.2009
« 4 Paź 2013, 19:29 »
... to zwolnienie na żółwie... :]

I jeszcze zrobił na mnie wrażenie sprzęt do gotowania
z kategorii ultralight - 5:20 filmu :]

Szy.

Najlepsze szlaki rowerowe w Polsce, w Niemczech i w Europie

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
« 4 Paź 2013, 20:08 »
Zawsze z przyjemnością oglądam Wasze wojaże po świecie i tym razem się też nie zawiodłem.
Pozdrawiam

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 5 Paź 2013, 07:37 »

Super ślicznie fajnie.
Do tego miło, sympatycznie i małżeńsko ciepło. Jakby w nieprzerwanej podróży poślubnej.
Poranne pogawędki o 'słoneczku' dobrze Wam wróżą na przyszłe życie, podróże.

Może byście pomyśleli nad (forumowymi) warsztatami dla małżeństw z bagażem.
Ew. właśnie w formie wypraw. Taki poprawczak w drodze dla tych par, których wzajemne uczucia przeszły metamorfozę, 'dojrzały', uniesienia okrzepły (choć wcale nie oklapły), zrogowaciały.

Wielu/e by taki filmik móc nakręcić chciało. Wszystko jedno nawet w drodze dokąd, skoro Miłość, Szacunek, Szczęście. Byleby tylko rano właśnie o 'słoneczku' pogaworzyć.

Gratuluję Wam Was!
Wsiorawno w jakim miejscu podróży.  :)
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna King

• Marzyciel
  • Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 16.03.2012
    • Zalążek bloga
« 5 Paź 2013, 11:41 »
Bardzo przyjemny film. Taki... klimatyczny  :)
fb.com/ZaHoryzont         <-----   ;)

Offline Mężczyzna szy

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 29.04.2009
« 5 Paź 2013, 13:57 »
Do tego miło, sympatycznie i małżeńsko ciepło. Jakby w nieprzerwanej podróży poślubnej.
Poranne pogawędki o 'słoneczku' dobrze Wam wróżą na przyszłe życie, podróże.

:]

Właśnie. Napisałem wyżej jakieś dwie głupie uwagi,
a przecież - jak zawsze przy okazji podróży m+k-ów -
- najbardziej lubię obserwować to, o czym napisał łatośłętka.

Szy.

Najlepsze szlaki rowerowe w Polsce, w Niemczech i w Europie

Offline m+k

« 6 Paź 2013, 12:21 »
Bardzo dziękujemy za tyle ciepłych słów. Nasza wyprawa z zamierzenia była takim wakacyjnym, letnim wypoczynkiem i to nam się udało.
Dzięki łatosłętka za gratulacje. Rzeczywiście muszę przyznać, że nasze wyjazdy bardzo nas scalają (o ile  tak mogę to nazwać). Wspólne planowanie trasy w zimowe wieczory, sugestie i przemyślenia - to czas spędzony razem, który daje nam dużo przyjemności. Potem wyjazd i realizowanie planów. I tak od wyprawy do wyprawy. Bardzo się cieszę, że mamy wspólną pasję, która bardzo zbliża i nas łączy. Może czasami nasze potrzeby się rozmijają np. pod względem trudności lub długości trasy ale najważniejszy jest efekt finalny. Cieszę się bardzo, że mogę dzielić radość z podróży i bycia w pięknych miejscach z najbliższą mi osobą. Kiedy zdarzyło się nam jednego dnia jechać oddzielnie (problemy z przemieszczeniem się jednym transportem) dopiero miałam okazję doznać co czują samotni podróżnicy i muszę przyznać, że nie było mi z tym komfortowo. Ale...my to tak od podstawówki zawsze razem a to wszystko tłumaczy;)
Pozdrawiamy :)

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 7 Paź 2013, 09:37 »
piękny filmik. Gratulacje!

Offline Mężczyzna endrzer

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.10.2013
« 24 Paź 2013, 08:19 »
Filmik - fajna pamiątka, do której często będzie się wracać.
Ale te skorpiony... a fuj!!!
Nie baliście się spać???

Offline Mężczyzna bodziowaty

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 07.01.2013
« 24 Paź 2013, 11:45 »
Film fajnie przedstawia Tureckie klimaty, naprawdę SUPER.

Ze swej strony chciałem Wam podziękować za pomoc w namówieniu mojej żony na rowerowe podróżowanie we dwoje. W głównej mierze przyczyniła się do tego Wasza strona internetowa i zamieszczone tan relacje z wypraw, zdjęcia i filmiki.
W tym roku pierwszy raz wraz ż żoną wybraliśmy się rowerami wzdłuż polskiego wybrzeża od Świnoujścia przez Hel do Gdańska. Po powrocie z wyprawy do domu, żona powiedziała, że nie wyobraża sobie urlopu bez roweru, tym bardziej teraz gdy dzieci nie bardzo chcę już z nami jeździć na wakacje.

W związku z tym, przychylam się do propozycji Łośłętki, bo może nie świadomie ale robicie kawał dobrej roboty.

Może byście pomyśleli nad (forumowymi) warsztatami dla małżeństw z bagażem.
Ew. właśnie w formie wypraw. Taki poprawczak w drodze dla tych par, których wzajemne uczucia przeszły metamorfozę, 'dojrzały', uniesienia okrzepły (choć wcale nie oklapły), zrogowaciały.

Wielu/e by taki filmik móc nakręcić chciało. Wszystko jedno nawet w drodze dokąd, skoro Miłość, Szacunek, Szczęście. Byleby tylko rano właśnie o 'słoneczku' pogaworzyć.

Offline m+k

« 24 Paź 2013, 19:14 »
... te skorpiony... a fuj!!!
Nie baliście się spać???
Powiem szczerze, że na tego skorpiona z filmu o mało co nie usiadłam. Wyszedł z pod kamienia na którym siedziałam. Strachu się najadłam.
Skorpiony można było spotkać w górach natomiast tam gdzie spaliśmy (najczęściej plaże) pojawiały się tylko (i to tylko w krzakach) jaszczurki i żółwie.

Ze swej strony chciałem Wam podziękować za pomoc w namówieniu mojej żony na rowerowe podróżowanie we dwoje. W głównej mierze przyczyniła się do tego Wasza strona internetowa i zamieszczone tan relacje z wypraw, zdjęcia i filmiki.
W tym roku pierwszy raz wraz ż żoną wybraliśmy się rowerami wzdłuż polskiego wybrzeża od Świnoujścia przez Hel do Gdańska. Po powrocie z wyprawy do domu, żona powiedziała, że nie wyobraża sobie urlopu bez roweru, tym bardziej teraz gdy dzieci nie bardzo chcę już z nami jeździć na wakacje.

W związku z tym, przychylam się do propozycji Łośłętki, bo może nie świadomie ale robicie kawał dobrej roboty.

Jest nam niezmiernie miło, że informacje z naszej strony przyczyniły się do Waszego rowerowego wyjazdu. Piękną trasę zrobiliście. Najważniejsze, że jechaliście razem i Wam się spodobało. Czas spędzony wspólnie to inwestycja w związek. Po latach takie wspomnienia to skarb. A wiadomo jak jest w życiu, nie zawsze słodko. Jeszcze raz wielkie podziękowania za te słowa, gdyż nie sądziliśmy, że to o czym piszemy na swojej stronie może mieć tak pozytywny wpływ. Życzymy dalszych udanych wspólnych wypraw.
Pozdrawiamy serdecznie :)

Offline Mężczyzna Neno

• Miasto: Zambrów
  • Na forum od: 09.01.2011
« 25 Paź 2013, 15:48 »
Oryginalny montaż. Dla mnie bomba. Dobrze spędzone 8:15 min!

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
« 25 Paź 2013, 19:15 »
Nareszcie obejrzałam Wasz film. Bardzo podobało mi się wmontowanie żółwika w momencie, gdy zwolniła muza:) I w ogole potem te kilka ujęć z przyrodą ożywioną, zwłaszcza skorpion. Pieknie tańczący koles na początku, a na końcu, te cztery babki co tez tańczyły, co to za akcja była?
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline m+k

« 25 Paź 2013, 19:37 »
... na końcu, te cztery babki co tez tańczyły, co to za akcja była?
Akcja dość niespodziewana. Najpierw jechał samochód, potem się zatrzymał, ci wszyscy co tańczą z niego wysiedli, zostawili drzwi uchylone, puścili głośno muzę i... zaczęli tańczyć, ot tak, spontanicznie. To ja za aparat i do dzieła:)

Tagi: turcja 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum