Autor Wątek: Kreta 2013  (Przeczytany 2104 razy)

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
Odp: Kreta 2013
« 2 Lis 2013, 13:26 »
Dziękujemy. W zasadzie my o wyprawie na Kretę zaczęliśmy myśleć dopiero po spotkaniu w pociągu z pewnym Czechem rowerzystą, który był na tej wyspie wraz z partnerką na wyprawie. Po zapoznaniu się z informacjami z jego strony, plany zaczęły nabierać realnych kształtów. Potem już tylko polowanie na bilety w niskiej cenie i realizacja. Powiem szczerze, że dość mało jest relacji z wypraw rowerowych po Krecie. Nie spodziewaliśmy się, że tak piękne i dzikie (jeszcze) miejsca znajdują się na południowym wybrzeżu. I była to pierwsza wyprawa od 9 lat, na której nie spotkaliśmy żadnego sakwiarza.
Pozdrawiamy

Offline Mężczyzna Waldemar

• Miasto: Reszel
  • Na forum od: 20.01.2010
Odp: Kreta 2013
« 2 Lis 2013, 15:08 »
doszłam do wniosku, że czy przyjedzie się 100km czy 40km dziennie to przecież i tak codziennie się przemieszczam i poznaję nowe miejsca a i czas zostaje na kontakt z miejscowymi. I oby jak najdłużej mogłabym się tym cieszyć, czego i Wam życzę.
Ja wyznaję tą samą zasadę. Dla mnie 100 czy 40 km, to "wsio ryba",najważniejsze jest doznawanie nowych wrażeń w szeroko rozumianym znaczeniu. ;D
Dopiero na emeryturze rower mnie tak "zniewolił", że samochód oddałem najmłodszemu synowi i nie  :'(ę  po nim. 
Wspaniała wyprawa, piękne zdjęcia. Pozdrawiam i życzę szerokości. :)
   Nie ocze­kuj wzlotów, lecz tre­nuj upadki !

Tagi: grecja kreta 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum