Autor Wątek: Co najbardziej dziwnego - zdarzyło się wam wieźć rowerem?  (Przeczytany 4497 razy)

Offline Mężczyzna MatKaraś

• Miasto: Kraków - okolice
  • Na forum od: 06.12.2013
Jechaliśmy kiedyś z kumplem na jednym rowerze z karniszem. Wyglądaliśmy jak głupki dwa Don Kiszoty.

Offline Mężczyzna milominder

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 09.03.2014
Podczas jednej z wycieczek moje dzieci zażądały zabawkowego koszyka sklepowego. Dopiero później dotarło do mnie że trzeba to jakoś zabrać, na szczęście w "zestawie naprawczym" wożę zawsze kilka pasków samozaciskowych (trytek), więc złapałem nimi koszyk do lowridera.

Dawniej woziłem narzędzia i inne takie ale to standard. Kiedyś jechałem mając pełne sakwy aparatów fotograficznych (dostawa do sklepu zawiodła i trzeba było zorganizować partyzantkę).

Mistrzowie których dawniej sporo widywałem wozili na rowerze kosę lub widły. Bywało że i po "ćmoku" bez świateł :-D
pozdrawiam,
Paweł

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
co prawda ostatecznie nie wiozłem tego, ale...

Miałem dziś kupić drewniany topór na prezent. Syna klasa chce coś takiego dać swojemu nauczycielowi. Podjechałem na jarmark, żeby kupić... sprzedawca zaprezentował mi różne "modele" i mówi: te kosztują 25 zł, a ten... i wyciągnął zza siebie wielki dwuręczny topór o ponad  metrowym stylisku - kosztuje 40 zł. Ale... sprzedam go panu za 25 zł, ale musisz pan wziąć go w rękę i tak wyjechać nim z rynku.

Ostatecznie spękałem i kupiłem toporek, który wszedł do sakwy :D
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Kobieta Jelona

• Miasto: Wałbrzych
  • Na forum od: 26.12.2013
    • Jakość to będzie blog
A ja wiozłam 2-metrowy karnisz przylepiony do ramy :D :D :D byłam sama, sama się z siebie śmiałam. I też się czułam jak don Kichot:D

Oraz nowe opony zarzucone na rower przez siodełko. Jakoś dojechaliśmy.

Offline Mężczyzna Susiedka

• Miasto: Stuttgart
  • Na forum od: 03.09.2010
W sobotę widziałem gościa z dużymi tylnymi drzwiami do jakiegoś busa. Całość do malowania, bez szyby, zawieszona na otworze na kierownicy. :-)

Offline Mężczyzna hansglopke

• Miasto: Zduńska Wola
  • Na forum od: 22.02.2013
Płyta OSB 250x125x0, 18, druga przesięta na pół. Nawet na Long Johna to dziwny przedmiot.

Dzisiaj wiozłem ponad  trzymetrowego bielunia. Zdjęć nie ma, po już ciemno było. Czułem się jak Dżana z Dżungli i   trochę jak jedno drzewo z Magbeta.
« Ostatnia zmiana: 24 Paź 2014, 19:28 hansglopke »
"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

Offline beyond65

• Miasto: Golub-Dobrzyń
  • Na forum od: 14.06.2011
Ostatnio zdarzyło się wieźć na dystansie prawie 20 km hantle zakupione na promocji o łącznej wadze 20 kilogramów, plecak 25 litrowy dał radę! :-)

Offline Mężczyzna Alek

• Miasto: Dublin
  • Na forum od: 28.02.2013
    • aleknowak.net
Dzisiaj wiozłem ponad  trzymetrowego bielunia.

Jakbyś go z troszka podgryzł, to byś miał dopiero dziwną jazdę (rowerem) ;)

Offline Mężczyzna sinuche

• Miasto: Beskid
  • Na forum od: 17.04.2009
A co to jest bieluń?

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

"Rower do ultra musi być przede wszystkim wygodny. Reszta jest mniej ważna."  - Turysta

Offline Mężczyzna sinuche

• Miasto: Beskid
  • Na forum od: 17.04.2009
teraz już wiem :)
Zdjęć nie ma, po już ciemno było.
Celowo w ciemnościach?

Celowo w ciemnościach?

Akurat miałem chwilę po pracy. Chyba dobrze, że było ciemno, bo jakby się jakiś gamoń zagapił, to mogło być niebezpieczne.

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
Snowboard. Trzymałem go pod pachą bo rower nie miał żadnego bagażnika. Wiało dość mocno, więc lawirowałem od krawężnika do krawężnika.

Raz też wiozłem sporą siekierę, trzymając ją na ramieniu. W zagajniku, na wąskiej ścieżce dogoniłem pieszego. Grzecznie jechałem za nim, czekając na szersze miejsce na szlaku. Ten jednak zorientował się, że ktoś za nim podąża, spojrzał za siebie i z krzykiem wyskoczył w krzaki :)

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
wyskoczył w krzaki :)

Raczej wskoczył ;)

Mi zdarzyło się przewozić ponad 20 kg imadło :)
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum