Autor Wątek: Co najbardziej dziwnego - zdarzyło się wam wieźć rowerem?  (Przeczytany 4493 razy)

Offline Mężczyzna MarqoBiker

• http://za-miedza.pl/
  • Miasto: Stalowa Wola
  • Na forum od: 16.01.2013
    • [URL=https://imageshack.com/i/0lrcroj][IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/21/rcro.jpg[/IMG][/URL]
Raczej nie wożę w moim plecaku nic dziwnego , ale  kilka dni temu wpadłem na pomysł aby zrobić ze znajomymi ognisko nad źródełkami . Jak wiadomo teraz jest raczej mokro więc i w terenie trudno o suche drewno . Postanowiłem więc zabrać trochę drewna suchego od babci ze wsi ;D  . No i tak przez dwa dni woziłem to drewno w 6 litrowym plecaku  :P

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
Margo, crosso big ma lepszy stosunek pojemności do liczby kursów :)
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Offline Mężczyzna Goofy601

• Miasto: Zabrze/Bielsko-Biała
  • Na forum od: 22.04.2014
    • Goofy'ego rowerem wycieczki
Swego czasu wiozłem kompletny tylny wahacz wraz z bębnem hamulcowym do Trabanta 601, podwieszony pod klapą plecaka typu "kostka", a na kierownicy (w poprzek) przedni błotnik do tegoż pojazdu ;)

Opory powietrza były niesamowite :P

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
W zeszlym togodniu wiozlam wielkie pudlo od rolek, w torbie ikea zawieszonej na ramieniu ;)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Kobieta Kot

• Miasto: Blisko Poznania
  • Na forum od: 29.08.2013
W zeszłym tygodniu na rowerze wiozłam... rower. Ale nie taki prawdziwy  :wink: . Był to rower-zegar, w przednie koło jest wbudowana tarcza zegarowa. Było to na tyle duże, że do sakwy (załadowanej w połowie) już się nie zmieściło. Wiozłam więc w dużej torbie z mocnego papieru zawieszonej na ramieniu. Jechało się fatalnie, ale to było tylko 5km.
Ég hjóla oftast nær í vinnua.
www.kot.bikestats.pl

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
Ja miałem dziś pilny transport działkowy w postaci kwitnącego Clematisa :)

Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

jendrzych

• Gość
@ Olo
Masz trzmiele na działce?

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
moi rodzice. nie. ul jest prawdziwy, ale bez ramki w środku żeby nic się nie zalęgło :) taka ozdoba.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

jendrzych

• Gość
A już miałem nadzieję na wymianę doświadczeń. Nic to.

Offline Mężczyzna Psotnik

• Miasto: Niestety W-wa
  • Na forum od: 10.07.2012
W zeszłym tygodniu na rowerze wiozłam... rower. Ale nie taki prawdziwy  :wink: . Był to rower-zegar, w przednie koło jest wbudowana tarcza zegarowa. Było to na tyle duże, że do sakwy (załadowanej w połowie) już się nie zmieściło. Wiozłam więc w dużej torbie z mocnego papieru zawieszonej na ramieniu. Jechało się fatalnie, ale to było tylko 5km.

Też mam, choć przywlokłem go do domu spacerem z Selgrosa  :)
Odpłynąłem stąd bez żalu od tego wersalu bo czuję ten luz.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum