Cytat: barz w 5 Lis 2013, 22:56ooo! też jestem (wstępnie) chętny na jazdę na spotkanie organizacyjne, też z Krakowa, też rowerem no a w ogóle, wyjazd z NINIWĄ to marzenie...Cytat: anaretka18 w 5 Lis 2013, 18:23Cześć!Niektórzy tu nieśmiale marzą o dołączeniu do wyprawy 2014 z Niniwą, np. ja Moglibyście napisać, dlaczego byście chcieli jechać? Jest przecież tyle innych opcji wyjazdów samodzielnych (czyt: bez Niniwy).
ooo! też jestem (wstępnie) chętny na jazdę na spotkanie organizacyjne, też z Krakowa, też rowerem no a w ogóle, wyjazd z NINIWĄ to marzenie...
Cześć!Niektórzy tu nieśmiale marzą o dołączeniu do wyprawy 2014 z Niniwą, np. ja
A Wy? Dlaczego z Niniwą?
jasne że jest wiele innych wyjazdów, szczególnie że po to żadna sztuka wziąć rower i mapę Ale myślę że jest lepiej w gronie fajnych osób, poza tym Eucharystia też mnie przyciąga To jest raczej inny styl podróżowania, ale wiem że na razie nawet nie mam takiej kondycji trzeba by popracować. A Wy? Dlaczego z Niniwą?
aha jeszcze dla rodziców- spokojniejsi są jak więcej osób się gdzieś wybiera, mój tata w ogóle nie spał po nocach jak byłam na wyjeździe sama z koleżanką...
Wyprawy te stały się wakacyjnym priorytetem, a jeśli coś jeszcze chcę "pojechać" to będę brał inny termin, by pogodzić obie trasy
Pomijając, że Islandia i rower szosowy, o ile dobrze mi wiadomo, średnio do siebie pasują
O Misiek