Autor Wątek: Cześć wszystkim!  (Przeczytany 966 razy)

Offline Mężczyzna barz

• Miasto: Beskid Niski/Kraków
  • Na forum od: 12.06.2013
Odp: Cześć wszystkim!
« 6 Lis 2013, 12:29 »
ooo! też jestem (wstępnie) chętny na jazdę na spotkanie organizacyjne, też z Krakowa, też rowerem :D
no a w ogóle, wyjazd z NINIWĄ to marzenie...
Cześć!
Niektórzy tu nieśmiale marzą o dołączeniu do wyprawy 2014 z Niniwą, np. ja  ;)
Moglibyście napisać, dlaczego byście chcieli jechać? ;) Jest przecież tyle innych opcji wyjazdów samodzielnych (czyt: bez Niniwy).

Marzenie - raczej się nie spełni, właśnie z tego powodu że jest dużo innych możliwości, i raczej wolę jeździć sam i tam gdzie sam chcę. Ale będąc na bieżąco z relacjami z Syberii bardzo mi się NINIWA spodobała i bardziej chcaiłbym ich spotkać i poznać, niż nawet samo jechać z nimi.

Offline Kobieta _Ania

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.08.2013
« 6 Lis 2013, 15:42 »
jasne że jest wiele innych wyjazdów, szczególnie że po to żadna sztuka wziąć rower i mapę :) Ale myślę że jest lepiej w gronie fajnych osób, poza tym Eucharystia też mnie przyciąga  ;) To jest raczej inny styl podróżowania, ale wiem że na razie nawet nie mam takiej kondycji trzeba by popracować.
A Wy? Dlaczego z Niniwą? :D

aha jeszcze dla rodziców- spokojniejsi są jak więcej osób się gdzieś wybiera, mój tata w ogóle nie spał po nocach jak byłam na wyjeździe sama z koleżanką...
« Ostatnia zmiana: 6 Lis 2013, 15:50 anaretka18 »

Offline Mężczyzna Misiek91

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 20.07.2013
« 6 Lis 2013, 16:25 »

Ja z Niniwą jeżdżę od jej samego początku i bardzo ten styl jazdy mi odpowiada :) Wiem też, że dalej będę z nimi jeździł. Wyprawy te stały się wakacyjnym priorytetem, a jeśli coś jeszcze chcę "pojechać" to będę brał inny termin, by pogodzić obie trasy :)

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Na forum od: 11.02.2012
« 6 Lis 2013, 16:59 »
jasne że jest wiele innych wyjazdów, szczególnie że po to żadna sztuka wziąć rower i mapę :) Ale myślę że jest lepiej w gronie fajnych osób, poza tym Eucharystia też mnie przyciąga  ;) To jest raczej inny styl podróżowania, ale wiem że na razie nawet nie mam takiej kondycji trzeba by popracować.
Kilka razy brałem udział w pielgrzymkach rowerowych i bardzo miło wspominam. Uczestniczyli fajni ludzie, mimo tego, że jeździli czasem strasznie wolno (bywało, że musiałem praktycznie nie pedałować żeby ich nie zgubić..). Do tego jechało się w zbożnym celu :P

aha jeszcze dla rodziców- spokojniejsi są jak więcej osób się gdzieś wybiera, mój tata w ogóle nie spał po nocach jak byłam na wyjeździe sama z koleżanką...
To akurat na minus, bo rodziców trzeba wychowywać. Do tego trudno o lepsze atrakcje niż awaria roweru 1000 km od domu i brak niezbędnych narzędzi ;)

Wyprawy te stały się wakacyjnym priorytetem, a jeśli coś jeszcze chcę "pojechać" to będę brał inny termin, by pogodzić obie trasy :)
Właśnie, jaki jest termin? Pomijając, że Islandia i rower szosowy, o ile dobrze mi wiadomo, średnio do siebie pasują ;)
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
  • Miasto: Goteborg
  • Na forum od: 20.06.2010
« 6 Lis 2013, 17:51 »
Witaj na forum!

Co do wyprawy na Islandię, tak się zastanawiałam... Jak zamierzacie zabrać się na Wyspy samolotem z dwudziestoma kilkoma rowerami? W kilku turach?

Pomijając, że Islandia i rower szosowy, o ile dobrze mi wiadomo, średnio do siebie pasują
Pasują, jeśli nie wjeżdża się w interior. Inna sprawa, że to właśnie w interiorze jest najfajniej :)
« Ostatnia zmiana: 7 Lis 2013, 12:07 Janus »

« 7 Lis 2013, 11:57 »
Start wyprawy planowany jest na 1 sierpnia, a powrót na 14 września.

Sprawy logistyczne są obecnie planowane, ale nie powinno być kłopotu, by zabrać rowery ze sobą na jedną turę ;) Wracając z wyprawy na Maroko, na lotnisku w Lizbonie wpakowaliśmy bez problemu 20 rowerów. Oby i tym razem było podobnie ;)

Offline Kobieta _Ania

• Na forum od: 14.08.2013
« 18 Lis 2013, 19:23 »
Jak ktoś jeszcze pamięta i jednak wybiera się innym środkiem trasportu niż rower z Krakowa to możecie pisać do mnie, chętnie przejadę się nie tak całkiem sama ;)

Offline Mężczyzna Symfonian

• Dominik
  • Miasto: Piekary Śląskie
  • Na forum od: 18.05.2009
« 18 Lis 2013, 20:59 »
O Misiek :D

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Na forum od: 11.02.2012
« 20 Lis 2013, 23:31 »
A rowerem ktoś jedzie? ;) Ma być niezła pogoda, może tylko lekki deszcz :P Gdyby znalazł się ktoś chętny mogę wyjechać po 13:30 (ale może i wcześniej!) z Czarnowiejskiej.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Symfonian

• Dominik
  • Miasto: Piekary Śląskie
  • Na forum od: 18.05.2009
« 21 Lis 2013, 16:01 »
Ja pojade ale z Piekar Śl

« 21 Lis 2013, 16:42 »
O Misiek :D

;)

jest prośba. Jeśli ktoś jedzie autem i przejeżdżać będzie przez Lubliniec to jest pewna niewiasta do przewiezienia ;) Jeśli ktoś jedzie właśnie przez Lc, ma wolne miejsce i chęci to proszę o pomoc!

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 21 Lis 2013, 17:45 »
Co za niewiasta? ;)

Jeśli dobrze podejrzewam, to sprawa już załatwiona ;)
« Ostatnia zmiana: 21 Lis 2013, 18:28 Waxmund »
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

« 22 Lis 2013, 12:27 »
ta sprawa jeszcze niestety nie zalatwiona :) Jest ich kilka, więc dobrze ze przynajmniej jedna jest zalatwiona.
Dziewczyna przyjeżdża pociągiem (nawet nie wiem skąd ;) ) i trzeba ją rzucić, by samotnie nie zgubiła się w lublinieckich lasach 8)

Offline Mężczyzna Waldemar

• Miasto: Reszel
  • Na forum od: 20.01.2010
« 22 Lis 2013, 14:33 »
 Wakat już obsadzony, ale na pewno będzie w niedalekiej przyszłości wolny.  ;D   Witam przyszłego ministra sportu. ;) 
« Ostatnia zmiana: 22 Lis 2013, 17:40 Waldemar »
   Nie ocze­kuj wzlotów, lecz tre­nuj upadki !

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum