Jakoś ciężko mi w to uwierzyć
Ja po prostu odpowiadałem na Twoją wypowiedź w tej mierze, pokazując że jak najbardziej są feministki, które taką dziecinadą "walczą o równość".
Filmik po prostu udowadnia czarno na białym, że są takie wariatki, że Worek nie zmyślał.
To dopiero byś miała z feministkami na pieńku
Zgoda! Ta rada jest tak samo do niczego, żeby nie pisać juz do czego konkretnie.
Chyba nie kumam, jakie konkretnie niektóre osoby? Ja nie znam takich. Ty znasz?Ale owszem, to mi nasuneło pewną mysl, małżeństwo zawarte po to, by móc bezpiecznie i nie-samej jeździć, byłoby uwłaczające...dla faceta oczywiście. Jak najbardziej. Jestem przeciw.
Tego fragmentu kompletnie juz nie rozumiem. Ani kto wielbi równość, ani kto sie oburzył...
Cytat: martwawiewiórka w 13 Lis 2013, 16:46 A już miałam w zanadrzu legalizację prostytucji. To dopiero byś miała z feministkami na pieńku
A już miałam w zanadrzu legalizację prostytucji.
Cytat: Wilk w 13 Lis 2013, 17:04Cytat: martwawiewiórka w 13 Lis 2013, 16:46 A już miałam w zanadrzu legalizację prostytucji. To dopiero byś miała z feministkami na pieńku Coś mnie ominęło? Prostytucja nie jest legalna?
Coś mnie ominęło? Prostytucja nie jest legalna?
Cytat: menel w 13 Lis 2013, 17:28Właśnie. Proszę mnie tu nie stresować, ja mam słabe serce.E bracie, jak kwestia legalności czy jej braku ma dla Ciebie znaczenie - to z Ciebie dupa nie menel
Właśnie. Proszę mnie tu nie stresować, ja mam słabe serce.
Cytat: menel w 13 Lis 2013, 19:16Nie chodzi o mnie. Prostytutki to jedyne naprawdę uczciwe kobiety i niechciałbym żeby musiały łamać prawo. A teraz to niby nie łamią? Podatki grzecznie płacą?
Nie chodzi o mnie. Prostytutki to jedyne naprawdę uczciwe kobiety i niechciałbym żeby musiały łamać prawo.
Ale czy ktoś napisał, że nie jest legalna? Status przeciez każdy może sprawdzić w necie. Układała mi się w głowie jakaś dłuższa odpowiedź, w której coś na ten temat było, ale teraz przerzucamy się śmiesznostkami więc póki co zrezygnuję
Cytat: menel w 13 Lis 2013, 19:59Zyski z prostytucji nie są opodatkowane.A tego to nie wiedziałem, znać fachowca
Zyski z prostytucji nie są opodatkowane.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.