Dalej w piątkę z Włóczykijem i chłopakami z Trzebnicy ruszamy w noc. Szybko mijamy Toruń, ale potem stajemy, bo mimo nawigacji mamy wątpliwości, którą drogę wybrać, żeby nie wjechać na ekspresówkę. Na szczęście dojeżdża do nas Czarek ze Świnoujścia, który nawet nie zwalniając woła „no, tędy panowie, za mną”.Mimo nocy sprawnie lecimy drogami alternatywnymi . Na tym odcinku kilka razu męczy mnie senność. Rozmowa, trochę śmiechów, wyjście na czoło grupy pomagają, ale zaczynam się zastanawiać, czy na pewno dam radę drugą noc, skoro już teraz mam problemy.
Są dwa namioty z łóżkami (jeden odgrzewany)
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
U mnie na początku działało bardzo dobrze. Posprawdzałem sobie wszystko i dopiero po dłuższym czasie zaczął się pojawiać komunikat o uszkodzonej wtyczce flash
Brzmi to jak opis między Bydgoszczą a Toruniem.
bo literówka zabawna wyszła
Ciągle czekamy na relację Waxmunda!
http://get.adobe.com/pl/flashplayer/PS: Na środku odfajkujcie instalację McAfee Security Scan Plus.
Już wkrótce, wiosną 2015...
Ekspresówka była zaraz za Bydgoszczą i faktycznie tam wjazd na techniczne nie był oczywisty i też się zatrzymałem choć miałem Garmina
Cytat: memorek w 9 Wrz 2014, 10:51Ciągle czekamy na relację Waxmunda!Już wkrótce, wiosną 2015...
Niepoprawny optymista :-)
Wreszcie jest! Długo (nie)wyczekiwana relacja z BBT mojego autorstwa
Wax, Twoja relacja jest lepsza od lecącego teraz w TV meczu MŚ Brazylia-Rosja Najbardziej mi się spodobało zdanie: Czas (tzn Wilk) goni, więc trzeba się zbieraćJeszcze dodam, że PK 12 Rzeszów obstawiała ekipa z Rowerowego Lublina