kiepska lampka
Ale też trzeba uczciwie przyznać, że obiektywie oceniając trudniej jest zrobić 450km/24h niż 600km/40h.
więc zamiast kombinować jak pojechać na krzywy ryj lepiej chyba napisać do orga prośbę o zgodę na zorganizowanie dla chętnych kwalifikacji forumowych na dystansie 500/24.
Zapisałam się na BBTour'a - to ja się na niego "napalam" od roku ponad, a oni jakimiś limitami straszą:( I do tego nie mam jeszcze kwalifikacji, bo w tym roku albo normy były za wysokie jak dla mnie (600/24 w Radlinie - nie ma szans), albo za daleko i nie ten termin, jak Brevet i tak się to ciągnie. Ale jak tak nastraszyli to pieniądze od Mikołaja wpłacam w przyszłym tygodniu jako wpisowe - i z torebki nowej nici:((
albo za daleko i nie ten termin, jak Brevet i tak się to ciągnie. Ale jak tak nastraszyli to pieniądze od Mikołaja wpłacam w przyszłym tygodniu jako wpisowe - i z torebki nowej nici
Tak się zastanawiam..Wiele osób robi specjalnie kwalifikację żeby tylko dostać się na BB.Wiele też jeździ na maratony i tak jakby przy okazji ma po prostu mimochodem kwalifikację.Jak to się przekłada na wynik/ukończenie BB tour?
Cytat: eranis w 10 Gru 2013, 19:37albo za daleko i nie ten termin, jak Brevet i tak się to ciągnie. Ale jak tak nastraszyli to pieniądze od Mikołaja wpłacam w przyszłym tygodniu jako wpisowe - i z torebki nowej niciEranis, po co Ci torebka! Przejedziesz BBT, to będziesz czuła satysfakcję i radość 100x większą od tej, którą dałaby Ci jakakolwiek torebka
Próbuj tu: http://www.wtrwloclawek.pl/zapisy.html Podobno decydować ma kolejność wpłat Uśmiechnij się do Mikołaja jeszcze raz to może pod choinke przez komin i torebkę dorzuci, a przy odrobinie szczęścia to może nawet logo Brooks'a na niej będzie
Zrobienie kwalifikacji - to nie jest taki problem, w Twoim wypadku to chyba dużo wygodniejszy będzie Radlin, w tym roku wystarczy 450km/24h, ewentualnie te forumowe kwalifikacje, jeśli dojdą do skutku. Natomiast kwalifikacja nie gwarantuje startu, bo na razie wygląda, że osoby, które już ukończyły wyścig będą miały pierwszeństwo w rejestracji, a tych się może zebrać i ponad 100, więc tych pozostałych miejsc będzie bardzo mało.
Torebka to nic w porównaniu z koszulką z moim imieniem i nazwiskiem i czasem przejazdu 69h59m:)
Cytat: eranis w 10 Gru 2013, 21:08Taki czas mi tez pasuje, będę tuż za Tobą, jak nie wymięknę gdzieś po drodze
Cytat: eranis w 10 Gru 2013, 19:37Zapisałam się na BBTour'a - to ja się na niego "napalam" od roku ponad, a oni jakimiś limitami straszą:( I do tego nie mam jeszcze kwalifikacji, bo w tym roku albo normy były za wysokie jak dla mnie (600/24 w Radlinie - nie ma szans), albo za daleko i nie ten termin, jak Brevet i tak się to ciągnie. Ale jak tak nastraszyli to pieniądze od Mikołaja wpłacam w przyszłym tygodniu jako wpisowe - i z torebki nowej nici:((Skoro jedna torebka równa się wpisowemu na BBTour, to bardzo bogaty ten Twój Mikołaj Zazdroszczę takiego majętnego Mikołaja