A jak wygląda sprawa z noclegami? Trzeba brać ze sobą śpiwór i karimatę? I czy jedzenia dostarczonego na PK jest rzeczywiście wystarczająca ilość, żeby nie martwić się o ten aspekt?
To nie kontuzje w wielu przypadkach powodują nieukończenie wyścigu
może za rok lub dwa
Byłem świadkiem jak jeden z członków grupy, z którą jechałem kilka kilometrów za Włocławkiem normalnie zawrócił i pojechał do domu. Niestety duże znaczenie miało to, że był z Włocławka i po prostu łatwiej mu było tą decyzje podjąć, bo był już w domu...
Lista startowa. Daje obraz zainteresowanych wyścigiem i to się chwali! DTrzymam za was kciuki aby do startu doszło, ale...Jak WIlk uważam, że od tych "górnolotnych" deklaracji jeszcze sporo wody upłynie.
Na 100% przynajmniej za dwa albo cztery.
Byłem świadkiem jak jeden z członków grupy, z którą jechałem kilka kilometrów za Włocławkiem normalnie zawrócił i pojechał do domu. Niestety duże znaczenie miało to, że był z Włocławka i po prostu łatwiej mu było tą decyzje podjąć.
1. Transatlantyk (Marek Piluch)2. Memorek (Marek Miłoszewski)3. Tomassac (Tomasz Kazański)4. waxmund (Piotr Waksmundzki)5. offensive_tomato (Marcin Adamczyk)6. 4gotten (Daniel Szkudło)7. yoshko (Łukasz Tymoszuk)8. TomiliDżons (Tomasz Bronisz)9. blondas (Krzysiek Dąbrowski)10. bodziowaty (Bogusław Damek)11. Freud (Paweł Sroczyński) 12. eranis (Agnieszka Chojczak)13. aqu (Artur Czerkawski)14. tytan (Paweł Kurach)15.krajek (Mateusz Krajewski)16. Góral nizinny(Szczygieł Adam)17. Wahugda (Bartosz Wasiński)18. Keto (Krzysztof Kreft)
Zapisy zamknięte.