To może jakiś zakład, żeby trochę rozruszać i wątek i nasz start? Jak Ty ze mną wygrasz - to ja golę wąsy, a jak ja - to Ty zapuszczasz przynajmniej do końca 2014. Podejmujesz rękawicę - czy pękasz?
Za Rzeszowem (uwaga, tam jest kiepskie żarcie)
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Olo, a ja właśnie oglądałem listę startową. Nie masz kwalifikacji, to po co Ci ta wiedza
Cytat: Waxmund w 27 Lip 2014, 17:22Hmm, wąsy to za mało, skoro i tak ostatni rok bez nich chodziłeś. Może dodamy do tego jeszcze bycie miłym na forum i nie czepianie się? Tylko do końca roku, choć łatwo to Ci na pewno nie będzie Tego to się dodać nie da - bo to są wartości niemierzalne, dla każdego inne. To co jakieś słodziutkie buziaczki uważają za czepianie się - inni za dyskutowanie, a bycie miłym łatwo pomylić z klakierstwem.
Hmm, wąsy to za mało, skoro i tak ostatni rok bez nich chodziłeś. Może dodamy do tego jeszcze bycie miłym na forum i nie czepianie się? Tylko do końca roku, choć łatwo to Ci na pewno nie będzie
Są jeszcze jacyś chętni na nocleg w dziupli "u Yoshka" przed BBT? Obecnie na liście mam takie osoby:1. Waxmund2. Hipek993. oloJeszcze jedna- dwie osoby się zmieszczą.
Nie znasz gościa tyle czasu co ja, tego to już się po prostu przetrawić nie da, ten temat rowerów turystycznych z barankiem wałkuje już z 5 lat, jakieś są granice ludzkiej wytrzymałości. I żeby to zrozumiał i nie wyprodukował kolejnego wątku w stylu "widelce do rowerów turystycznych z barankiem z mocowaniem do low-ridera, ale koniecznie z piwotami" jest potrzebna forma subtelności jaką na tym forum reprezentuję ja