Cytat: 4gotten w 28 Lip 2014, 20:50Jeśli Transatlantyk złapałby szybko ze dwie gumyTo lepiej niech nie jedzie z Olem i niech Olo nawet o nim nie myśli!
Jeśli Transatlantyk złapałby szybko ze dwie gumy
No ale obawiam się, że ciężko mu będzie utrzymać moje tempo (celuję w 69 h 59 minut ).
Według notowań na dzień dzisiejszy 4gotten będzie startował z numerem 84, a więc w 14 grupie startowej. Ja powinienem mieć numer 29, a więc 5 grupa startowa. chętnie.
Cytat: magfa w 28 Lip 2014, 21:09Jako widz - proponuję, aby przegrany pochodził z miesiąc wygolony na irokeza (może być z wąsem) Ciekawe czy znajdziecie odwagę na taką sarmacką fryzurę...Irokez nie był fryzurą sarmacką, tylko indiańskim czubem wojennym, by wygodniej było wojownika chwycić za włosy i oskalpować. Pomyliło Ci się z Kozakami, którzy nosili zbliżone do tego osełedce. A szlachta po prostu podgalała głowy, jedni bardziej, inni mniej, a ci noszący się po cudzoziemsku w ogóle. Natomiast wąsy były zawsze
Jako widz - proponuję, aby przegrany pochodził z miesiąc wygolony na irokeza (może być z wąsem) Ciekawe czy znajdziecie odwagę na taką sarmacką fryzurę...
a wiesz może w jaki ja mam numer?
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
4. Cały bagaż mieszczę w torbie podsidłowej. Im mniej tego tym lepiej. Docenisz to na pierwszych pagórkach.
Torba od Rafała.
i wysłać do Polski na BBtour
W Wielkiej Brytanii. I z tego co wiem, to jest cała kolejka chętnych do posiadania ww. torby stąd trzeba trochę czekać.