uuuuuuu - a ponoć sandałowicze mają trzymać się razem
djtronik ma 360, więc... pojedziemy razem pewnie w grupie. W końcu mam jego nawigacje, czekam więc na niego pod pierwszą budką z piwem na trasie.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Dzida na płaskim to raczej Wasza domena;)
na szczęście kompletuję zestaw muzyki na mp3
tylko w sytuacjach gdy mi to może pomóc.
Przypomina siê o obowi¹zku posiadania aktualnych badañ lekarskich z wizyty u lekarza rodzinnego. Nie maj¹ to byæ badania sportowe specjalistyczne, a jedynie brak przeciwskazañ lekarza do udzia³u w rajdzie.Proszê o dostarczanie do 15.08 zdjêæ, które zostan¹ zamieszczone w serwisie lokalizuj¹cym, proszê równie¿ o przesy³anie krótkiego info o sobie do przedstawienia na starcie przez prezenteraStart Honorowy odbędzie się bezpośrednio po odprawie technicznej, zbiórka godz 18:45 (Plac Mickiewicza). start 19:00. Start odbędzie się w asyście Policji oraz uczestników "Masy Krytycznej" trasa rundy honorowej wynosi ok 7 km. Klubowiczów 1008 prosimy o przybycie w "galowych strojach" gdyż sam start i runda będzie bardzo uroczysta. Na start Honorowy i Ostry zaproszeni zostali Prezydent Miasta Świnoujście, oraz Prezes Waldemar Pawlak. Załoga Fortu Gerharda odpali salwę startowąTrasa rundy honorowej 22.08.2014 godz 18:45 <TRASA> http://1008.pl/images/starthonorowy.jpgStart ostry odbywał się będzie z promu Bielik. Zawodnicy mają obowiązek stawienia się na starcie co najmniej 20 minut przed swoją godziną startu, celem montażu, aktywacji urządzeń lokalizujących oraz sprawdzenia oznakowania roweru/zawodnika. W przypadku chwilowego zamknięcia przejazdu kolejowego sędzia główny odliczy czas postoju grupy od czasu jazdy.
Cytat: eranis w 5 Sie 2014, 16:24djtronik ma 360, więc... pojedziemy razem pewnie w grupie. W końcu mam jego nawigacje, czekam więc na niego pod pierwszą budką z piwem na trasie.niee, błagam, nie zostawiaj mnie samego z Wąskim!
To nie wiesz, że Wąski ma taki głos że nawet na dyskotece nie musi go podnosić żeby inni słyszeli doskonale co mówi ? Wydaje mi się, że jemu potrzebne to mp3 na czas gdy przestanę gadać