Ale, żeby nie było, że nic o wyścigu. Pytanie do doświadczonych BBTourowców. Jak wyglądają te PK, które są oznaczone łóżeczkami? Da się tam rzeczywiście zdrzemnąć? To są czterogwiazdkowe hotele, czy raczej sala gimnastyczna z materacami? (pamiętam Waxmunda na niebieskich materacach w zeszłym roku)
Jak zgrywam ślad ze strony Gpsies to po wrzuceniu do Garmina 60csx robi mi trasę skróconą. Coś jest nie tak.
Na własne potrzeby zrobiłem sobie wariację z naniesionymi punktami kontrolnymi
Najpierw pomyslałem o limicie 10 000 punktów, ale tam jest ich mniej niż 3000, więc nie wiem. U mnie wyświetla się cała.Na własne potrzeby zrobiłem sobie wariację z naniesionymi punktami kontrolnymi i czasem przybycia na kolejne pięćdziesiątki (start 8:45, założona prędkość 20 km/h brutto):http://www.gpsies.com/map.do?fileId=bhsjxkwhirerdrni&authkey=263722D4154E852CAA33A6E6DDED88355F7A52750DF267B8Zgrywam to jako "GPX Track" z włączoną opcją "trasa & punkty drogi", wtedy punkty kontrolne pokazują mi się w garminie jako waypointy. Może się komuś przyda.
Skąd masz dokładną lokalizację tegorocznych PK? Na stronie nie widzę
Podoba mi się ten ślad, bo uwzględnia zmianę przejazdu na DK50 za Żyrardowem i przyjaźniejszy rowerzyście przejazd przez Mszczonów
Wbrew opisowi ona żyje, a punkty się przesuwają.
Skoro jest dowolność w przejazdach przez miasta, to bez sensu telepać się najpierw drogą z zakazem i badziewną chodnikościeżką, a potem obwodnicą z zakazem i bez ścieżki.