czemu pod koniec trasy np punkt 904 km jest przed 900?
Tyle, że u Ciebie jest to skrót. Pewnie ze 100 m mniej
Jak zgrywam ślad ze strony Gpsies to po wrzuceniu do Garmina 60csx robi mi trasę skróconą. Coś jest nie tak.
Najpierw pomyslałem o limicie 10 000 punktów, ale tam jest ich mniej niż 3000, więc nie wiem. U mnie wyświetla się cała.Na własne potrzeby zrobiłem sobie wariację z naniesionymi punktami kontrolnymi i czasem przybycia na kolejne pięćdziesiątki (start 8:45, założona prędkość 20 km/h brutto):http://www.gpsies.com/map.do?fileId=bhsjxkwhirerdrni&authkey=263722D4154E852CAA33A6E6DDED88355F7A52750DF267B8Zgrywam to jako "GPX Track" z włączoną opcją "trasa & punkty drogi", wtedy punkty kontrolne pokazują mi się w garminie jako waypointy. Może się komuś przyda.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
załatwione. punkt będzie w Barze na rozdrożu
P.S.2. A od zamkniętych drzwi tego baru, który wystawił Roberta i nas do wiatru, to i ja z Pająkiem odbiłem się podczas dojazdu na zlot. Nie było wcale tak późno, oni chyba po prostu nie potrzebują klientów.
Transtatlantyku, dowiedziałeś się czegoś na temat Nowej Dęby? Restauracja Dębianka, Karczma Jorgula czy ten plac zabaw obok (jak wynikałoby z mapki)?