Potrzebujemy ludzi do pomocy na PK Gąbin, ewentualnie Żyrardów. Cały bufet zostanie przygotowany przez profesjonalną ekipę, tylko brakuje miłych osób do obsługi Mogę zapewnić transport w obie strony z Warszawy. Można przekonać się jak wygląda wyścig od drugiej strony. Dla każdego wolontariusza czeka coś miłego. Pomożecie ??
Daniel, sakwy na metę nie musisz w nic pakować. Dostaniesz numerek, przypniesz go do sakwy i tyle.Torby na przepak służą do pakowania rzeczy, które chcesz mieć na DPK.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
No i czy na obydwa DPK jest jedna torba na przepak, czy na każdy DPK jest osobna torba?
na relacji live już są nasze dane i czasy startu. Moja grupa (Memorek, Wąski, Eranis) startuje o 9.10.
Kibiców zapraszam do pomocy:Cytat: Maciej KozłowskiPotrzebujemy ludzi do pomocy na PK Gąbin, ewentualnie Żyrardów. Cały bufet zostanie przygotowany przez profesjonalną ekipę, tylko brakuje miłych osób do obsługi Mogę zapewnić transport w obie strony z Warszawy. Można przekonać się jak wygląda wyścig od drugiej strony. Dla każdego wolontariusza czeka coś miłego. Pomożecie ?? Kontakt: https://www.facebook.com/profile.php?id=1102677467
Orientuje się ktoś czy to śledzenie działa też na komórkach, czy też ta wtyczka Silvelight to wyklucza?
A jak ktoś nie ma twarzoksiążki to do pomocy się nie nadaje?Gdzie można się czegoś dowiedzieć?