Cytat: Freud w 9 Gru 2013, 15:20W sumie jakbyś pojechał na własną rękę i policzysz koszt przejazdu, wsparcie lekarza, oraz wszelkie inne kryteria, to też może Cię to tyle wynieść. To jest całkiem rozsądna kwota. Logistycznie to są 3 dni a nie 1. To nie jest też impreza charytatywna. Trzeba się umieć dzielić radością i pieniędzmi No nie żartuj, samodzielne pokonanie takiej trasy - to się zamknie w 100-200zł, tyle mi wychodziło na długich trasach do Rygi czy Pragi.
W sumie jakbyś pojechał na własną rękę i policzysz koszt przejazdu, wsparcie lekarza, oraz wszelkie inne kryteria, to też może Cię to tyle wynieść. To jest całkiem rozsądna kwota. Logistycznie to są 3 dni a nie 1. To nie jest też impreza charytatywna. Trzeba się umieć dzielić radością i pieniędzmi
Jak masz takie podejście - to musisz co najmniej 100zł do tego dołożyć, szczególnie jak byś jechał z tyłu. Ciężko jest obstawić te punkty tak by starczyło dla 100 czy tym bardziej 150 osób. Ja jechałem dość z przodu, więc nie narzekałem, ale ci jadący z tyłu już często zastawali punkty ogołocone z żarcia. A z kolei jeśli będą je racjonować - to musisz kupować też coś na trasie, lub wieźć od startu, bo będzie tego za mało. Bo zakładanie, że na każdym punkcie będzie dobre żarcie - może być zdecydowanie za optymistyczne
Włocławek już jest zaklepany
Problemem poważniejszym jest zdobycie kwalifikacji , bo Włocławek już jest zaklepany i gdzie tu się dostać . Chyba że my ją zrobimy , taka gdzieś była koncepcja.
Na następnym zlocie hitem będą czarne koszulki MRDP Raczej tylko dwie będą.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.