Autor Wątek: BB Tour 2014  (Przeczytany 53805 razy)

Offline Mężczyzna michuss

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 28.02.2014
Odp: BB Tour 2014
« 26 Sie 2014, 22:58 »
Tak, faktycznie, człowiek obserwując te lokalizatory na mapie czuł się prawie tak, jakby sam jechał. Każdy ranek zaczynałem od wejścia na mapę i sprawdzenia gdzie kto jest, w wolnej chwili w ciągu dnia - też, przed zaśnięciem - tak samo. ;)

Jak dla mnie najbardziej emocjonujące wydarzenie sportowe roku 2014.

Gratulacje, jesteście wielcy!

Offline Mężczyzna Goofy601

• Miasto: Zabrze/Bielsko-Biała
  • Na forum od: 22.04.2014
    • Goofy'ego rowerem wycieczki
« 26 Sie 2014, 23:45 »
Jesteście NIESAMOWICI! Wielkie gratulacje!!! ;D

P.S. Z każdym kolejnym BBTourem jakby przybywało Śmiałków, czy mi się zdaje?

Offline Mężczyzna Kierunkowy22

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 16.03.2014
« 27 Sie 2014, 07:47 »
(...) ostatnie 650 km przejechalem bez szprychy w tylnym kole (...)
;D Jak to od razu perspektywa dystansu zmienia się po takim ......qrde, jak to nazwać......cyborgmaratonem, cyklowariactwem. A do tego sami uczestnicy piszą o BB bardziej w tonie Bed&Breakfast niż Bałtyk-Bieszczady.

Piękna rzecz do C.V w rubryce Zainteresowania - dwu-trzydniowe wycieczki rowerowe non-stop.

Wszystkim Uczestnikom gratuluję i dziękuję za dodatkowego motywatora do własnych podróży. Jak będę marudził pod górkę 15km, to turbo znajdę w tym Waszym doświadczeniu.

p.s. Może zaproponować ZaliczGminę aby uhonorować BB Tułaczy czerwonym paskiem przez gminy z trasy? Taka szarfa honorowa.

Offline Mężczyzna chesteroni

• Miasto: Toruń
  • Na forum od: 14.07.2012
« 27 Sie 2014, 08:43 »
Ja również przyłączam się do gratulacji dla tych, co ukończyli, a szczególnie dla Turysty i Wilka - daliście radę w okolicznościach, które wielu by złamały. To jest dopiero hart ducha (i ciała) !

Nie tylko duchem z wami jechałem - z atlochowskim nawet ze 4km przejechałem w rozwalonych podczas kibicowania spodniach (nie pytajcie :P) z PK w Toruniu do nowego mostu ;-)

Szkoda, że relacja live jest dostępna tylko w silverlight i niemający Windowsa i tego (nierozwijanego już) programu nie mogą obserwować wyników. Dlatego szczególne podziękowania dla yoska za zestawienia :)

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
« 27 Sie 2014, 08:45 »
p.s. Może zaproponować ZaliczGminę aby uhonorować BB Tułaczy czerwonym paskiem przez gminy z trasy? Taka szarfa honorowa.

Fajny pomysł, podesłałem Pustelnikowi.

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
« 27 Sie 2014, 08:57 »
Wszystkim uczestnikom wielkie gratulacje :) szacun, brawo, ale też dzięki za dostarczenie emocji. Kibicowało się wspaniale :)

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 27 Sie 2014, 09:33 »
Oficjalne wyniki:

;)

Offline Mężczyzna Ricardo

• Na forum od: 25.05.2011
« 27 Sie 2014, 09:48 »
Dzięki za pchanie przed monitorami, chyba było skuteczne. Podziękowania dla Yoshka za nocleg przed maratonem. Dziś już normalny dzień w pracy, ale w weekend emocji nie brakowało. Polecam wszystkim BBTour, atmosfera niesamowita, a jak ktoś nie chce się ścigać to fajnie jest też przejechać turystycznie bez napinki z czasem ok 70 godz.
Nowy rower dał radę, zaliczyłem co prawda jednego szlifa na asfalcie, ale poza drobnym obtarciem biodra i dłoni nic mi się nie stało.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 27 Sie 2014, 09:58 »
Jak spisała się Twoja deska? :D

E: Jaki jest model Twojej przełajówki? Kona ...
« Ostatnia zmiana: 27 Sie 2014, 10:03 yoshko »

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
« 27 Sie 2014, 10:21 »
Szkoda, że relacja live jest dostępna tylko w silverlight i niemający Windowsa
Ja zainstalowalam to na Macu i dzialalo ;)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Ricardo

• Na forum od: 25.05.2011
« 27 Sie 2014, 10:30 »

Siodełko karbonowe idealnie pasuje do mojego siedzenia. Zero obtarć w tym roku.
Kona Jake The Snake 2012

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 27 Sie 2014, 11:02 »
Wreszcie mam dostęp do klawiatury żeby coś wygodnie napisać. Kurczę, strasznie to miłe, że ten wyścig zapewnił wszystkim tyle emocji. Nawet i ja dostałem kilka SMS-ów ze wsparciem (które przeczytałem dopiero na mecie...). Pchanie przed monitorami ewidentnie było skuteczne. Dzięki!

Pamiętam, że dwa lata temu ktoś pisał, że byliśmy drugą pod względem liczności reprezentacją zaraz po WTR Włocławek. Teraz chyba zdominowaliśmy wyścig - niemalże co piąty zawodnik był z forum!

Jeszcze jedna drobna aktualizacja do listy - zgubiliście Tomka: nr 328, czas 53 h 20 min.

Ciekawe, jaki czas miałby Hipek, gdyby jechał swoim tempem...
Pewnie sporo gorszy - moje indywidualne możliwości nie są ważne (zresztą nie mam jakoś olbrzymiej przewagi - ewidentnie muszę schudnąć): we dwójkę mamy idealnie zgrany zespół, który doskonale się zna, wie co i kiedy robić, co i kiedy potrzeba... Ciężko byłoby się dograć tak samo z obcą osobą z którą się rusza na trasę lub którą się na niej spotyka.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna włóczykij

• Miasto: Ruda Ślaska
  • Na forum od: 20.11.2012
    • Mój Bikeblog
« 27 Sie 2014, 11:55 »

Siodełko karbonowe idealnie pasuje do mojego siedzenia. Zero obtarć w tym roku.
Kona Jake The Snake 2012

Na sam widok bolał mnie tyłek ;)

A Swoją drogą bardzo dziękuję wszytkim tym którzy przyczynili się do tego że mogłem wystartować i ukończyć BBTour w szczególności Yoshko za gościnę :) ( jakby co to zapraszam na Śląsk), Waxowi za obiad :) i memorkowi za to że wytrzymał zemną 700km :) mimo że uciekł ;-)  Coś wiecej napiszę jak oddają mi sygnał intrnetów :) bo na telefonie ciężko się pisze.

« Ostatnia zmiana: 27 Sie 2014, 12:21 włóczykij »

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 27 Sie 2014, 12:53 »
Muszę przyznać, że po przeczytaniu Jurkowego, podniosłego posta (i innych wpisów - m.in. z tekstem "Chwała bohaterom") zacząłem się zastanawiać czy my wszyscy jeszcze żyjemy... Nie jestem pewien.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
« 27 Sie 2014, 13:44 »
Oj, po prostu Yurek napisał od serca i tyle:) Mi się podoba ten tekst, bardzo oryginalny i przynajmniej zapadnie w pamięć:)

PS. chociaż to, że Janus chciała napisać rzeka przez ż z emocji - to chyba nawet robi na mnie większe wrażenie... ;D

PS2: Piszcie relacje. Nie mogę się doczekać. Mam wielką nadzieję, że Wąski coś napisze - bo on musiał stoczyć pewnie na końcu straszną walkę (nie ujmując nic innym zawodniczkom/zawodnikom, Turyście z kontuzją - obserwowalismy na szałcie jak miałeś prędkość 3km/h i zastanawialiśmy się czy prowadzisz czy co - czy Wilkowi z jego szytką)
« Ostatnia zmiana: 27 Sie 2014, 14:22 martwawiewiórka »
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum