U cholera. Łódzką często jeździmy. I z opisanych wyżej przyczyn - często po chodniku. Na jezdni czuję się pewnie, dziewczyna również, ale jak nie zalega śnieg, nie spieszymy się itp. to nie będziemy chamami - nie ma sensu utrudniać ruchu..Polizei kilka razy mijana i nie było żadnej draki. Co do tego odcinka - zgłaszałem propozycję C16+T22 na tym chodniku, żeby można było po nim legalnie jechać (ale bez przymusu). Dostałem tylko pisma świadczące o tym, że nie wiedzą o czym do nich mówię, argumentowali, że się nie da, podając warunki pod DROGĘ ROWEROWĄ. Na moje wyjaśnienia, że C16+T22 pod to nie podpada stwierdzili, że nie, bo nie, bo bezpieczeństwo - rowerzyści się zahaczą przy mijaniu Tutaj akurat nie ma żadnych podstaw, by ich do tego próbować zmusić..
U cholera. Łódzką często jeździmy. I z opisanych wyżej przyczyn - często po chodniku. Na jezdni czuję się pewnie, dziewczyna również, ale jak nie zalega śnieg, nie spieszymy się itp. to nie będziemy chamami - nie ma sensu utrudniać ruchu..Polizei kilka razy mijana i nie było żadnej draki.
Jak nie ma argumentów, to się bezpiecżestwiem można podeprzeć.
Dostałem tylko pisma świadczące o tym, że nie wiedzą o czym do nich mówię, argumentowali, że się nie da, podając warunki pod DROGĘ ROWEROWĄ. Na moje wyjaśnienia, że C16+T22 pod to nie podpada stwierdzili, że nie, bo nie, bo bezpieczeństwo - rowerzyści się zahaczą przy mijaniu Tutaj akurat nie ma żadnych podstaw, by ich do tego próbować zmusić..
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
jakiegoś pręta na bagażniku
4. Zabrania się:1) umieszczania wewnątrz i zewnątrz pojazdu wystających spiczastych alboostrych części lub przedmiotów, które mogą spowodować uszkodzenie ciałaosób jadących w pojeździe lub innych uczestników ruchu;
Lusterka się nie liczą.
Cytat: hansglopke w 6 Mar 2015, 01:03Lusterka się nie liczą.dlaczego ??