Ja napisałem jedynie o tym, że jazda po ścieżkach nie jest tak bezpieczna jak się co poniektórym wydaje
Dzięki zwężaniu dróg rowerzyści czują się jeszcze mniej pewnie.
warto zdawać sobie sprawę z tego, że zalodzenia na jezdniach w dużych miastach są niepomiernie rzadsze niż zalodzenia na ścieżkach rowerowych,
Poczekajmy na dane z 2013 roku, kiedy dosyć znacznie wzmógł się ruch rowerowy szczególnie w miastach.
Cytat: vooy.maciej w 3 Sty 2014, 22:21akurat tu Wilku strzelasz w płot. przy identycznej sytuacji na drodze(czyli próba ominięcia na lodzie) olo miał by szansę na bycie rozjechanym przez samochód za nimNastępny co umie czytać ze zrozumieniem...Gdzie ja porównuję to do sytuacji na jezdni??? Ja napisałem jedynie o tym, że jazda po ścieżkach nie jest tak bezpieczna jak się co poniektórym wydajeA już odnosząc się do Twoich teorii - to warto zdawać sobie sprawę z tego, że zalodzenia na jezdniach w dużych miastach są niepomiernie rzadsze niż zalodzenia na ścieżkach rowerowych, bo tych się nie odśnieża i nie sypie solą w większości miast, więc jadąc drogą równoległą do tej ścieżki pewnie w ogóle by akurat tego problemu nie było
akurat tu Wilku strzelasz w płot. przy identycznej sytuacji na drodze(czyli próba ominięcia na lodzie) olo miał by szansę na bycie rozjechanym przez samochód za nim
Mój ulubiony zakaz wjazdu rowerem