8 biegów w alfine. Zdublowany napęd...
Na ostatnim zdjęciu w tej galerii, gdzie są pokazane dwa rowerki, wie ktoś może, co oni maja nałożone na górną rurę ramy? bo to owijanie ram strasznie mnie nurtuje
Dodatkowo ma jeszcze zalozony Roach stem padPrzyznam ze ma to sens, bo nie raz juz przylozylem kolanem w mostek...
Cytat: "jarek"Dodatkowo ma jeszcze zalozony Roach stem padPrzyznam ze ma to sens, bo nie raz juz przylozylem kolanem w mostek...Czy to nie oznacza czasem źle dobranego rozmiaru ramy? Mi się to jakoś nigdy nie zdarzyło, co więcej, nie jest fizycznie możliwe (na siedząco, a na stojąco nie manewruję), a bynajmniej nie mam zbyt długiej górnej rury i moja pozycja na rowerze wcale nie jest mocno pochylona...
szkodnik, Popatrz na przednią piastę. Tam jest zębatka. W razie awarii piasty wielobiegowej facet zamienia koła miejscami i jedzie na ostrym. Super!!
Hardcorowy rower. 8 biegów w alfine. Zdublowany napęd...tylko powiedzcie mi o co chodzi z tym błyszczącym supportem? Coś tam pisze o wyższość kwadratu nad ISIS...
There are limited 100mm BB options out there at the moment. From what I could tell you either go with a Phil Wood square taper BB, an ISIS BB or the Mr. Whirly external BB/crank from Surly. In my opinion ISIS is not as good a design as the other two options. The Mr. Whirys are very nice, but I didn’t want to bother with any bling on this machine since it was going to get hammered a lot.
A ktoś przyczaił co to za piasta z przodu??