Autor Wątek: Holandia - Początek lipca  (Przeczytany 1165 razy)

Offline Kobieta Dominika

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 17.01.2014
Odp: Holandia - Początek lipca
« 17 Sty 2014, 20:59 »
Ciekawie brzmi. Byłabym zainteresowana.  Jaki termin wchodzi w grę?

Offline Mężczyzna aanndrzej

• Miasto:
  • Na forum od: 20.11.2011
« 18 Sty 2014, 18:52 »
Ficek, Berlin to dobry pomysł,
Ja oczywiście jestem otwarty na propozycję z chęcią możemy razem zaplanować podróż.
Orientuję się, że w Niemczech w soboty jest bilet za 33 euro i można nim przejechać całe Niemcy, to ok 100 zł więc nie ma tragedii. Czy ktoś może potwierdzić te informację.
Trochę późno, ale potwierdzam. Polecam http://www.tigrisunion.com/swt1.html - z tego co pamiętam, to w Niemczech jest pełno ofert/promocji/zniżek. Raz jechaliśmy z Dusseldorfu do miasta pod Morzem Północnym i dobraliśmy jedną osobę (Polaka), bo okazało się, że w 3 osoby na jednym bilecie wyjdzie nam taniej niż w dwójkę.
Przez rok jeździłem prawie co miesiąc do wschodnich Niemiec i dopiero, gdy ostatni raz tam byłem to dowiedziałem się jak atrakcyjne są ceny pociągów, tak że taniej byłoby pociągiem pod granice + 50km na stopa + pociąg w Niemczech - no ale na autokar też nie narzekam, ważne że przed siebie. :)

Offline Mężczyzna Student

• Miasto:
  • Na forum od: 16.03.2013
« 18 Sty 2014, 22:25 »
no jesl sa promocje to jeszcze lepiej wiec mysle ze dam rade spokojnie zakupilem juz sakwy tylnie + przyczepka jednokolowa i sprzecik tez z poprzedniego roku wiec w tym nie musze tak inwestowac. Lekka konserwacja nabierząco.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum