OK, ale jak o tej 5 będziesz nieźle wkurzony - to mam to na piśmie
To jeszcze zobaczę jak się będę czuł po tych 300km, jeśli dystans do Dobczyc jest podobny to można spróbować. A ostrą ściankę to jeszcze będę miał na Obidowej, tam z Rabki jest 16-17% i to na długim odcinku
Cytat: TomiliDżons w 14 gru 2013, 20:59Czyli jeśli śnieg będzie w prognozie pogody bliższej wyjazdu, to odwołujecie wycieczkę? Jaki planujecie powrót z Zakopca? Nic podobnego, nie ma zmiłuj; kiepskiej pogody to się boją tylko mięczaki Wtedy wąskie koła zostawiamy, a jedziemy na rowerach z ciężkimi zimowymi oponami; jak będzie jakiś pogodowy Armagedon to najwyżej na trasie się ewakuujemy, ale przynajmniej powalczymy
Cytat: TomiliDżons w 18 Gru 2013, 14:03Kurcze chciałem się do Waszej dwu osobowej ekipy przyłączyć i odprowadzić choć do Grójca, a tu widzę, że ekipa zrobiła się jednoosobowa a i termin uległ zmianie. Mi termin czwartkowy nie pasuje. Szerokiej i suchej drogi życzę Facet ogarnij się trochę - bo wszystkie Twoje posty czy w tym wątku czy w wątku Grupy Mazowieckiej - polegają na pisaniu dlaczego nie możesz jechać; a to ludzi guzik obchodzi. I jeszcze na PW pytasz mnie o trasę, a później mówisz, że termin Ci nie pasuje, chociaż termin był podany w tym wątku, wtedy się dowiedziałem, że piątek Ci nie pasował, po tym poście jestem o tyle mądrzejszy, że wiem że czwartek też nie... Tak więc dużo lepiej będzie, jak zaczniesz pisać dopiero jak będziesz na 100% pewny, że możesz gdzieś pojechać. Co innego jak pisze takiego osoba, która z reguły jeździ na takie wycieczki, zna osoby jadące, ale akurat teraz z jakiegoś powodu nie może - a co innego osoba, która w ogóle nie jeździ.
Kurcze chciałem się do Waszej dwu osobowej ekipy przyłączyć i odprowadzić choć do Grójca, a tu widzę, że ekipa zrobiła się jednoosobowa a i termin uległ zmianie. Mi termin czwartkowy nie pasuje. Szerokiej i suchej drogi życzę