Autor Wątek: Zakopane w najdłuższą noc roku  (Przeczytany 4040 razy)

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Odp: Zakopane w najdłuższą noc roku
« 17 Gru 2013, 22:08 »
Zdecydowanie nie zachęcam do zmiany daty wyjazdu. Prawdopodobieństwo, że mógłbym pojechać szacuję na 30% ;) W miarę możliwości będę kombinował żeby dołączyć na innym odcinku.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 17 Gru 2013, 22:17 »
OK, ale jak o tej 5 będziesz nieźle wkurzony - to mam to na piśmie  :P

ok ;)

To jeszcze zobaczę jak się będę czuł po tych 300km, jeśli dystans do Dobczyc jest podobny to można spróbować. A ostrą ściankę to jeszcze będę miał na Obidowej, tam z Rabki jest 16-17% i to na długim odcinku  ;)

Pojedź przez Rdzawkę, to też będziesz miał ponad 20% :P
Spoko, wyznaczę trasę, a zobaczymy w sobotę co i jak.
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 20 Lut 2017, 12:04 »
Wiadomość usunięta.

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
« 17 Gru 2013, 22:27 »
Hmm, możliwe ;) Pamiętam dobrze znak, który mijałem swego czasu z 4 pełnymi sakwami, wskazania licznika już gorzej ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
Wiadomość usunięta.

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
« 17 Gru 2013, 23:16 »
I przyczepką! ;)

A serio, to nie było tak źle. Ciężej mi to chyba szło na szosówce. Może dlatego, że za drugim razem wiedziałem czego się spodziewać? ;) A na Garym z sakwami też nie miałem super lekkiego przełożenia (30/34)...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna Grzesio

• Na forum od: 12.01.2012
« 18 Gru 2013, 00:17 »
Ja sie postaram być bo lubie w takie godziny jeździć na rowerze.

Powiedz Wax... czy Ty na szosie jedziesz czy na którymś ze swoich rowerów i co znaczą u Was - cienkie opony?

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
« 18 Gru 2013, 08:52 »
Ja szosy nie mam aktualnie, więc pojadę (o ile będzie ładna pogoda :P) na MTB (opony 26x1,5") ;)

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna TomiliDżons

• Miasto: okolice Żyradowa
  • Na forum od: 09.07.2012
« 18 Gru 2013, 14:03 »
Kurcze chciałem się do Waszej dwu osobowej ekipy przyłączyć i odprowadzić choć do Grójca, a tu widzę, że ekipa zrobiła się jednoosobowa a i termin uległ zmianie. Mi termin czwartkowy nie pasuje. Szerokiej i suchej drogi  życzę  :)

Offline Mężczyzna furman

• Na forum od: 02.09.2010
    • http://www.szybkitowar.pl
« 18 Gru 2013, 14:16 »
Myślałem o jeździe ale pracuję w sobotę. Pozostaje życzyć Drum Bun !
Rowery i kobiety to moje podniety
Podjazdy i dziewczyny to moje dyscypliny

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
Wiadomość usunięta.

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 18 Gru 2013, 17:19 »
Planujesz wyjazd szosowy, czy - na wypadek zmiany pogody - dopuszczasz MTB?
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna marek.dembowski

• Miasto: Ogrodzieniec
  • Na forum od: 06.04.2007
« 18 Gru 2013, 17:42 »
Cytat: TomiliDżons w 14 gru 2013, 20:59
Czyli jeśli śnieg będzie w prognozie pogody bliższej wyjazdu, to odwołujecie wycieczkę?  Jaki planujecie powrót z Zakopca?

Nic podobnego, nie ma zmiłuj; kiepskiej pogody to się boją tylko mięczaki 
Wtedy wąskie koła zostawiamy, a jedziemy na rowerach z ciężkimi zimowymi oponami; jak będzie jakiś pogodowy Armagedon to najwyżej na trasie się ewakuujemy, ale przynajmniej powalczymy
Śledzić wątek proszę 8)
...prawie wszyscy pytają: "Ile przejechałeś?" a ja wolałbym usłyszeć np. "Co ciekawego zobaczyłeś?"... - Michał Sitarz

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
Wiadomość usunięta.

Offline Mężczyzna TomiliDżons

• Miasto: okolice Żyradowa
  • Na forum od: 09.07.2012
« 18 Gru 2013, 23:34 »
Kurcze chciałem się do Waszej dwu osobowej ekipy przyłączyć i odprowadzić choć do Grójca, a tu widzę, że ekipa zrobiła się jednoosobowa a i termin uległ zmianie. Mi termin czwartkowy nie pasuje. Szerokiej i suchej drogi  życzę  :)

Facet ogarnij się trochę - bo wszystkie Twoje posty czy w tym wątku czy w wątku Grupy Mazowieckiej - polegają na pisaniu dlaczego nie możesz jechać; a to ludzi guzik obchodzi. I jeszcze na PW pytasz mnie o trasę, a później mówisz, że termin Ci nie pasuje, chociaż termin był podany w tym wątku, wtedy się dowiedziałem, że piątek Ci nie pasował, po tym poście jestem o tyle mądrzejszy, że wiem że czwartek też nie...

Tak więc dużo lepiej będzie, jak zaczniesz pisać dopiero jak będziesz na 100% pewny, że możesz gdzieś pojechać. Co innego jak pisze takiego osoba, która z reguły jeździ na takie wycieczki, zna osoby jadące, ale akurat teraz z jakiegoś powodu nie może - a co innego osoba, która w ogóle nie jeździ.
Wilku, fakt może wychodzi, że mój słomiany zapał jest mocno denerwujący, ale to nie znaczy, ze na wycieczkę czy to z grupą Mazowiecką czy poprostu z innym członkami forum zawsze jestem chętny, a że trafiają się po drodze jakieś problemy/komplikacje, cóż trudno, jak to mówią żabojady: se la wi  :)
Na forum nie mam zamiaru spowiadać się czemu wyszło tak czy inaczej, z tą czy inną wycieczkę, akurat na ten wypad z Wami chciałem się wybrać. Jak pisałem do Ciebie  (PW) to termin piątkowy był jeszcze aktualny, chciałem z Wami jechać, ale termin uległ zmianie i mi po
prostu w świecie nie pasuje.
Fakt uczestników ( a de facto uczestnika ) tej wycieczki nie znam, co nie znaczy, że poznać bym bardzo chciał. Wycieczki jakieś tam robię, nie są to może super hiper wyjazdy, ale jakoś dają mi radochę z jazdy na rowerze, a o to chyba chodzi w tych klockach.
Szerokiej drogi życzy TomiliDżons vel Słomiany Zapał  ;D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum