Mam 26 lat jeszcze przez trzy miesiące, od dziś zaczynam żyć pełnią życia, żeby wykorzystać ostatki bycia młodym, później już będzie z górki i będę musiał się zadawać z samymi starymi piernikami
znałam
Cytat: martwawiewiórka w 26 Gru 2013, 16:11Było kiedyś ogłoszenie faceta, który szukał dziewczyny która nie będzie sie wtrącać co do trasy i będzie gotowała. To jest słuszna koncepcja, tą drogą powinniśmy podążać, dlatego należy wstawić kolejne odpowiednie rubryki w formularz "Czy wymagasz, żeby dana osoba gotowała dla Ciebie?", "Twoje podejście do homoseksualizmu", "Twoje podejście do starszych osób", "Twój stosunek do Antoniego Macierewicza", "Twój stosunek do Żydów". Tylko w ten sposób znajdziemy wyprawowego partnera marzeń
Było kiedyś ogłoszenie faceta, który szukał dziewczyny która nie będzie sie wtrącać co do trasy i będzie gotowała.
Ciekawe jaka byłaby reakcja ludzi z naszego forum gdyby jakiś 20-letni chłopak napisał, że szuka 40-letniej kobiety na wspólną wyprawę przez Azję Albo gdyby jakiś nasz 40-latek szukał młodej dziewczyny na dwumiesięczny wyjazd?
To jest słuszna koncepcja, tą drogą powinniśmy podążać, dlatego należy wstawić kolejne odpowiednie rubryki w formularz "Czy wymagasz, żeby dana osoba gotowała dla Ciebie?", "Twoje podejście do homoseksualizmu", "Twoje podejście do starszych osób", "Twój stosunek do Antoniego Macierewicza", "Twój stosunek do Żydów". Tylko w ten sposób znajdziemy wyprawowego partnera marzeń
Jednak chyba nie wybralbym się w trasę ze sporo starszą kobieta, powiedzmy o >10 lat Sam nie wiem czemu.