Autor Wątek: Zmiana ciągu czy zmiana przerzutki  (Przeczytany 1764 razy)

Offline Mężczyzna dracorp

• Miasto: Trójmiasto
  • Na forum od: 05.07.2013
    • Dziennik rowerowy…
@pajak: Zintegrowana oś suportu z korby szosowej jest krótsza od górskiej i bez podkładek przerzutka FD-M590 nie sięga najmniejszej tarczy. Jak dam podkładki to obsłuży 3 tarcze ale nie dam rady zamocować lewego ramienia. Zostaje mało miejsca na trzymanie a to za duże ryzyko żeby tak jeździć.
Piecia aka dracorp

Moje graty na olx.pl

Offline Kobieta dewunska

• Miasto: Kołobrzeg | Wrocław
  • Na forum od: 11.04.2011
Scott team racing z 93 roku miał przednią przerzutkę z górnym ciągiem M735 i korbę XT o stopniowaniu 24-36-46. W praktyce działa bez żadnego zarzutu.
Tourists don\'t know where they were yesterday, travellers don\'t know where they will be tomorrow.

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
@pajak: Zintegrowana oś suportu z korby szosowej jest krótsza od górskiej i bez podkładek przerzutka FD-M590 nie sięga najmniejszej tarczy.
Człowiek uczy się przez całe życie :) Zbyt mocno zatrzymałem się na kwadracie, a i czytanie ze zrozumieniem kuleje.. I prawdę powiedziawszy nigdy nie zauważyłem, że supporty szosowe są węższe od MTB..

Nie będę głośno mówił, ale w takim przypadku możesz splanować support od strony zewnętrznej, dogwintować ciut i powienieneś móc założyć wszystkie dystanse od strony łańcucha.
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum