Autor Wątek: AQQ!  (Przeczytany 766 razy)

damian

• Gość
AQQ!
« 30 Gru 2013, 23:10 »
Witam,

mam na imię Damian. Zapisałem się na to forum, ponieważ widzę, że jest tu wielu entuzjastów wycieczek rowerowych a po liczbie i częstotliwości postów - że forum jest dość aktywne. Nie licząc wcześniejszych, krótkich wycieczek, moja przygoda z rowerem rozpoczęła się w 2011 r na Kaszubach, po których śmigałem na rowerze z dziewczyną. Na Kaszuby pojechałem z dziewczyną a wróciłem z narzeczoną :) oraz pomysłem, by następny urlop znowu spędzić na siodełku. I tak w 2012 r. wybrałem się z (już) żoną w rowerową podróż poślubną po Toskanii, Umbrii z finiszem W Rzymie.

Żona zjeździła wcześniej Polskę "wzdłuż i wszerz" oraz jeździła na rowerze po Czechach, Litwie i Norwegii. Poza jazdą na rowerze, chodzimy razem po górach, głównie Sudetach dokąd mamy blisko ale też wędrowaliśmy po Pirenejach czy rumuńskich górach Retezat.

Wracając do rowerów - w rozpoczynającym się 2014 roku chcielibyśmy również zrealizować jakąś fajną rowerową wyprawę, tym razem w trójkę - z naszym małym synkiem  :). I tak zastanawiamy się czy i jak jechać z dzieckiem, które we wrześniu 2014 r, (wstępny termin urlopu) będzie miało skończony roczek. Na tym forum szukam sprawdzonych pomysłów, rad i relacji z wyjazdów rodziców, którzy wyprawę z dzieckiem w tym wieku mają za sobą.

pozdrawiam serdecznie i do siego roku!

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
Odp: AQQ!
« 31 Gru 2013, 00:44 »
Witaj. Porad odnośnie podróży z dziećmi znajdziesz tu sporo.
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 31 Gru 2013, 07:29 »

Cześć.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline alaaloe

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 13.03.2011
« 5 Sty 2014, 15:14 »
Hej ho,
pozdrowienia dla wroctour'u;)

rdklstr

• Gość
« 5 Sty 2014, 15:33 »
Wracając do rowerów - w rozpoczynającym się 2014 roku chcielibyśmy również zrealizować jakąś fajną rowerową wyprawę, tym razem w trójkę - z naszym małym synkiem  :)

Jeśli uda się zrealizować zlot w Sudetach to będziecie mieć idealną okazję ;)

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 7 Sty 2014, 16:12 »
no Damian, będę miał podobnie. Też z takim bobasem planuję wyjazd.
Powodzenia i dziel się planami może gdzieś się drogi nasze spotkają.

damian

• Gość
« 8 Sty 2014, 14:54 »
hej wszystkim,
easyrider - mam nadzieję, że wątek się rozwinie... na forum i you never know...
"jaki ten świat mały" - wroctour pozdrawia alaaloe ;-)

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
« 13 Sty 2014, 21:03 »
Łady avatar ;) Nie czytając nick'a myślałem już, że @Olo zmienił na nowy, ale jednak nie.
@Olo! Masz rodzinę na forum? :D
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Kobieta Jelona

• Miasto: Wałbrzych
  • Na forum od: 26.12.2013
    • Jakość to będzie blog
« 16 Sty 2014, 22:09 »
Uwielbiam romantyczne historie, zwlaszcza, gdy się dzieją poza książkami i filmami:)
Witam i Pozdro!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum