Autor Wątek: Kinderwyprawka po okolicach Kołobrzegu czerwiec 2014  (Przeczytany 24720 razy)

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Pustelniki też wpadną, z córką 10 lat. Śpimy pod namiotem.
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Online Mężczyzna tomzoo

• Miasto: Poznań / Niepruszewo
  • Na forum od: 19.08.2009
    • Moje zdjęcia
Liczyłem na Ciebie Wojtku, że też się skusicie :)

No to oprócz Remigiusza i Mickeya (na wyjeździe) stara brygada odliczy się chyba w komplecie, co? ;)

Jeżdżę szlakami, gdy mi z nimi po drodze...
Zdjęcia z moich wyjazdów i nie tylko    Trochę słowa pisanego

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Na forum od: 13.03.2010
Nie za bardzo po imionach wiem kogo znam. :D Powinny być ksywki z forum.
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna milominder

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 09.03.2014
Cóż, wprawdzie plany były inne, ale naprawdę ciekaw jestem co z tego wyniknie.
Uprzejmie proszę o dopisanie do listy namiotowej:
Dorota (29), Paweł (33), Ala (4,5), Jaś (2,5).

Do zobaczenia :-D

« Ostatnia zmiana: 10 Cze 2014, 10:30 milominder »
pozdrawiam,
Paweł

Online Mężczyzna tomzoo

• Miasto: Poznań / Niepruszewo
  • Na forum od: 19.08.2009
    • Moje zdjęcia
Nie za bardzo po imionach wiem kogo znam. :D Powinny być ksywki z forum.

Ogłosimy konkurs na najładniejsza plakietkę kinderwyprawkową wykonaną wspólnie z dzieckiem ;)
To tak w ramach integracji ;)

Jeżdżę szlakami, gdy mi z nimi po drodze...
Zdjęcia z moich wyjazdów i nie tylko    Trochę słowa pisanego

Offline Maciej Mężyński

• Miasto: Kołobrzeg
  • Na forum od: 15.02.2011
    • http://www.rowerowewakacje.pl
Dobra, my tu postu postu a do rozpoczęcia imprezy został zaledwie tydzień. jak ten czas leci. kilka spraw do wiadomości dla wszystkich.
1. zakupiłem [zamówiłem] drewno na opał u leśnika, jak dostanę fakturę, trzeba będzie to rozliczyć na wszystkich uczestników. Przewidywana suma do zebrania 300 zł. Szukam ochotnika do ogarnięcia tego tematu.
2. Ze względu na Boże Ciało, wyjazd na trasę proponuje po obiedzie czyli około godziny 14:00. Porozmawiam z księdzem o której jest procesja w Gościnie, żeby osoby chętne mogły  w niej uczestniczyć a po obiedzie ruszyć na trasę nad jezioro Kamica. Będzie to najkrótszy dystans do pokonania w trakcie naszej kinderwyprawki.
3. W połowie każdej trasy jest przewidziane plażowanie z pływaniem. Warto zabrać stroje i dmuchańce. Możemy też zorganizować dzieciom jakieś zabawy zbiorowe (dwa ognie, siatkówka, mega skakankę itp.) Najlepiej jak osoby mające pomysły i możliwości sprzętowe zabiorą na zlot odpowiednie akcesoria. Doble od Tomzoo w ilości 50 kart raczej nie wystarczą.  :lol: W pierwszym poście dopisałem listę atrakcji i osobę, która ją przygotuje i poprowadzi na miejscu plażowania. Propozycję proszę przesyłać na prv i dopiszę do listy. Liczę na odzew.

Nie pytaj co Kinderwyprawka może zrobić dla twojego dziecka, tylko co ty możesz zrobić dla Kinderwyprawki. 

Powinny być ksywki z forum.
Sam nie wiem jaki nick kryje się pod wieloma nazwiskami. Uważam, że na spotkaniach towarzyskich tego typu zdecydowanie lepiej jest używać normalnych imion. No bo niby jak mamy się do siebie zwracać? Żono Pustelnika, zatańczysz ze mną? Ogivan, widziałęś milomindera? Tak, poszedł ze Sparkim szukać Awika, który poszedł z Tomzoo po produkty bezmleczne. Brzmi to dziwnie i nienaturalnie. Przynajmniej dla mnie. Ale jak wam zależy, wyślijcie mi na prv who is who to dopisze do listy również nicki z formum.
« Ostatnia zmiana: 13 Cze 2014, 13:34 Maciej Mężyński »
www.rowerowewakacje.pl
Rowerowe wyprawy z małymi dziećmi, grupami młodych ludzi i w ogóle o wakacjach na rowerze.

Offline Maciej Mężyński

w pierwszym poście umieściłem jpg naklejki na rower, którą zaprojektowała dla nas martwawiewiórka. Tomzoo zajmie się wydrukiem i dystrybucją podczas zlotu. Co więcej wpadłem na pomysł, że w razie deszczu i wieczorami możemy zrobić kilka pokazów multimedialnych z naszych wypraw z dziećmi. na zgłoszenia czekam na prv.
« Ostatnia zmiana: 11 Cze 2014, 21:10 Maciej Mężyński »
www.rowerowewakacje.pl
Rowerowe wyprawy z małymi dziećmi, grupami młodych ludzi i w ogóle o wakacjach na rowerze.

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Na forum od: 17.08.2009
Marta Wiewiórka.

martWa, czyli nieżywa, trup, padlina, Marty w to nie mieszajmy.  :)
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Maciej Mężyński

w moim życiu trupa jeszcze nie przepraszałem. Przepraszam za pomyłkę Martwa Wiewiórko. Jednocześnie dziękuję za wkład. Czy mogę go wykorzystać do promocji kinderwyprawki?
www.rowerowewakacje.pl

• Użytkownik forum
oczywiście, możesz

Offline Maciej Mężyński

Pablo i Tomzoo wykrakali. Ogniska chyba nie będzie. Z 80 uczestników nikt nie zgłosił się do ruszenia z tacą i zebrania 300 z\ł za opał od leśnika.  :icon_cry:
www.rowerowewakacje.pl

• Użytkownik forum
bo do zadań się wyznacza osoby, a nie mowi że niech ktos zrobi.:)

nie możecie na miejscu się zrzucić? no bez przesady, pozbawiać dzieciaki ogniska, chyba żartujesz:)

Offline Maciej Mężyński

bo do zadań się wyznacza osoby, a nie mowi że niech ktos zrobi.
tak działa polska szkoła i wojsko oraz większość naszego społeczeństwa. dla mnie kinderwyprawki to okazja do spotkania ludzi z innym podejściem. Rzucam temat, robię to co mogę i co mam ochotę zrobić. Ja nie mam natury do zbierania składkowych pieniędzy. Nie możemy się zrzucić na miejscu bo jest Boże Ciało i nikt nam w czwartek drewna nie przywiezie. W piątek pewnie też nie. Więc temat upada. Są inne atrakcje, jeden weekend bez ogniska nie wynaturzy naszych dzieci. Bez przesady.
www.rowerowewakacje.pl

Offline Mężczyzna chesteroni

• Miasto: Toruń
  • Na forum od: 14.07.2012
A nie byłoby lepiej jakby się tu każdy zadeklarował, czy się dorzuci, Ty wyłożysz te 300zł i my Ci oddamy zaraz po przyjeździe? Wiem, że to problem trochę, ale nie bardzo sobie wyobrażam działanie w drugą stronę, czyli zbieranie przelewów po 15zł itp.
Z pizzą na zlocie się udało to i z drewnem wyjdzie :)

Offline Mężczyzna sparky

• Dobry asfalt... to: czerwony asfalt :-)
  • Miasto: Paryż Północy (metaforycznie)
  • Na forum od: 19.01.2012
    • bubiteam.blox.pl
To chyba dobry pomysł z tą deklaracją. My się dorzucimy jakby co proszę nas zapisać i już.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum