I po losowaniu.Jestem w V grupie.Będę gonił Eranis i Hipcię.Hipek chyba coś przeskrobał bo jest w ostatniej,ale "ostatni będą pierwszymi" .Teraz czekam tylko na klarowne prognozy pogody.
adę na 450 ale chciałbym to szybko przejechać, więc wolałbym z tej grupy nie wypadać
ale czemu tak się spinacie?przecież Maraton nie jest formą wyścigu czy ktoś poza Endriu jest jeszcze w grupie V?
Was jak widzę przesunęli (ale między 3 i dalszymi grupami to już pewnie mniejszy problem), mi na maila nawet nie odpowiedzieli. Na jakiego maila wysyłałeś info? Ja wysłałem na haczyk61@o2.pl i lukasz@radlin.eu
Proszę o dokładne zapoznanie się z trasą maratonu, gdyż nastąpiła pewna zmiana z przyczyn technicznych. Punkt w Krzyżanowiacach został przeniesiony do Tworkowa (do Domu Kultury). Zmianie uległ także odcinek pomiędzy Ruptawą a Pielgrzymowicami oraz między Syrynią a Pszowem. Przedstawione zostanie to na odprawie technicznej w sobotę o godz. 16.00 Za utrudnienia przepraszamy. Przypominam, biuro czynne tylko w sobotę od godz. 8.00 do 16.00. W innych godzinach pakietów startowych nie wydajemy. Do zobaczenia w sobotę w biurze maratonu.
Ja już nawet na 3 pętli w Cieszynie pochytałem makaron na wynos na trasie Wax 1 opakowanie Ci styknie?