Autor Wątek: V Śląski Maraton Rowerowy 150km/300km/450km/!!600km!! w 24h  (Przeczytany 8146 razy)

Offline Mężczyzna włóczykij

• Miasto: Ruda Ślaska
  • Na forum od: 20.11.2012
    • Mój Bikeblog
I po losowaniu.Jestem w V grupie.Będę gonił Eranis i Hipcię.Hipek chyba coś przeskrobał bo jest w ostatniej,ale "ostatni będą pierwszymi" ;D.
Teraz czekam tylko na klarowne prognozy pogody.
No to razem będziemy ją gonić  :icon_twisted: :icon_twisted:

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
adę na 450 ale chciałbym to szybko przejechać, więc wolałbym z tej grupy nie wypadać ;)
No wiesz co? Żeby koledze nie pomóc...
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna szczepan

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 27.12.2011
I po losowaniu.Jestem w V grupie.Będę gonił Eranis i Hipcię.Hipek chyba coś przeskrobał bo jest w ostatniej,ale "ostatni będą pierwszymi" ;D.
Teraz czekam tylko na klarowne prognozy pogody.
też jestem w grupie V. Mój numer to 64.
A Wasze?
pesymista to ten, który z dwojga złego wybiera oba...

www.halawojtowicz.pl

Offline Mężczyzna Symfonian

• Dominik
  • Miasto: Piekary Śląskie
  • Na forum od: 18.05.2009
Losowanie? co to ma być?, myślałem że będzie tak jak bło kiedyś że przy starcie są zapisy i jak sie chce jechać z kumplem to sie razem zapisuje...

Dobrze że przynajmniej z Waxsiem jestem grupie to bedzie komu siedzieć na kole :P
Jest ktoś tu jeszcze z grupy 1?

Ja już nawet na 3 pętli w Cieszynie pochytałem makaron na wynos na trasie :D Wax 1 opakowanie Ci styknie?

I trochę przeczę teorii że pierwsza grupa najmocniejsza bo ja jestem cieniasem w tym sezonie :P

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
    • Hipcia i Hipek
No to Włóczykiju z Góralem, gonicie już Eranis i dwa hipopotamy. A ja się już nie muszę martwić, że grupy poprzednie wyżrą mi całe żarcie.

Wilku, z tego co widziałem, nadal jesteś w grupie 3, ale może zmiany są w trakcie.

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna Endriunh

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 16.02.2012
I po losowaniu  O0
chyba ustawianiu 8)

Oczywiśćie grupy od najmocniejszych do najsłabszych :P

Jestem w 5 grupie chyba ostatniej ze Szczepanem,niecałe pół godz nadrabiania do czołówki  O0

Nie ukrywam że jestem wku...ony! jestem po Włocławku i mam powera aby pociągnąć więcej niż 450km i zdecydowanie to będzie mi to nie na rękę.

Jutro będę dzwonić do organizatorów o możliwość przesunięcia mnie do wyższej grupy ,może coś wskuram.
Ile bym dał aby być w takiej chociaż grupie wilka  :>

Offline Mężczyzna szczepan

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 27.12.2011
ale czemu tak się spinacie?
przecież Maraton nie jest formą wyścigu ;)
czy ktoś poza Endriu jest jeszcze w grupie V?
pesymista to ten, który z dwojga złego wybiera oba...

www.halawojtowicz.pl

• Mój Bikeblog
ale czemu tak się spinacie?
przecież Maraton nie jest formą wyścigu ;)
czy ktoś poza Endriu jest jeszcze w grupie V?
nr.66 mam

Offline Wilk

• Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Wiadomość usunięta.

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
    • Hipcia i Hipek
Was jak widzę przesunęli (ale między 3 i dalszymi grupami to już pewnie mniejszy problem), mi na maila nawet nie odpowiedzieli. Na jakiego maila wysyłałeś info? Ja wysłałem na  haczyk61@o2.pl i lukasz@radlin.eu
Tak naprawdę to tylko mnie dosunęli, bo Hipcia była od początku w IV. Zresztą w tych ostatnich grupach nie było nawet po 15 osób. A na maila tez nie odpowiedzieli, sam w międzyczasie sprawdziłem.

Pisałem na haczyk61@o2.pl. Próbowałeś dzwonić?

Offline Mężczyzna offensive_tomato

• Miasto: Mszczonów
  • Na forum od: 26.07.2011
Ja jestem w drugiej grupie, jak kogoś to w jakikolwiek sposób ustawi to mogę oddać swoje miejsce. Zależy mi na przejechaniu 450 i zmieszczeniu się w limicie. Grupa nie ma dla mnie znaczenia.

Offline Mężczyzna Goofy601

• Miasto: Zabrze/Bielsko-Biała
  • Na forum od: 22.04.2014
    • Goofy'ego rowerem wycieczki
Nawet nie zdawałem sobie sprawy, że taki parametr jak grupa startowa może mieć wpływ na wyniki końcowe... No ale to pewnie przy takich kosmicznych dystansach :)

Ja póki co startuję z grupy 10 i moja jedyna strategia to dojechać w limicie czasowym  :P

A Wam życzę powodzenia (niezależnie od grupy) i bezproblemowej jazdy.
Do zobaczenia w trasie lub gdzieś tam w tłumie :)

• Mój Bikeblog

Z ostatniej chwili :)

Proszę o dokładne zapoznanie się z trasą maratonu, gdyż nastąpiła pewna zmiana z przyczyn technicznych. Punkt w Krzyżanowiacach został przeniesiony do Tworkowa (do Domu Kultury). Zmianie uległ także odcinek pomiędzy Ruptawą a Pielgrzymowicami oraz między Syrynią a Pszowem. Przedstawione zostanie to na odprawie technicznej w sobotę o godz. 16.00 Za utrudnienia przepraszamy. Przypominam, biuro czynne tylko w sobotę od godz. 8.00 do 16.00. W innych godzinach pakietów startowych nie wydajemy. Do zobaczenia w sobotę w biurze maratonu.

Offline Wilk

• Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Wiadomość usunięta.
« Ostatnia zmiana: 26 Cze 2014, 14:53 Wilk »

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Ano. Organizatorzy w ogóle mają ciekawe pomysły... przypomnę że niewiele brakowało, a byłyby obowiązkowe kamizelki odblaskowe ;)

Ja już nawet na 3 pętli w Cieszynie pochytałem makaron na wynos na trasie :D Wax 1 opakowanie Ci styknie?

O, serio? Byłoby miło ;) Zawsze to lepiej makaron niż te buły/żurek ;) 0,5 paczki spokojnie starczy, ostatnio mało jem ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum