Autor Wątek: V Śląski Maraton Rowerowy 150km/300km/450km/!!600km!! w 24h  (Przeczytany 8144 razy)

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
* Księgowy
* Agnieszka
* offensive_tomato
* Endriunh :wink:
* Szczepan - 450
* włóczykij - 450  :-)
* Symfonian -450 a jak będzie forma to może 600 trasa dość mocno pagórkowata jak na taki dystans więc będzie ciężko.
* Waxmund - 450 - raczej na tym poprzestanę chyba że mnie coś natchnie, co raczej wątpliwe :P
* djtronik - 450
* eranis - 450 (jak odżyje to pojedzie)
* dwa Hipopotamy - 450 (chociaż jak będzie dzida, to można i lecieć na rekord... co wątpliwe).

Udało się jednak zapisać po terminie!

Czy ktoś ma tam sprawdzoną miejscówkę, żeby spokojnie z piątku na sobotę się przespać, czy musimy jechać w sobotę nad ranem?

martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Kobieta eranis

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 30.01.2013
W niedzielę wybieram się z djtronikiem na rekonesans trasy. Jak każdy rasowy kujon lubię byc dobrze przygotowana do tematu żeby uniknąć niespodzianek. Może ktoś chetny dołączyć?  Jakies sugestie na co zwrócić uwagę? Zobaczymy jakie są górki i asfalty oraz widoki:) Potem planujemy jeszcze górę Żar.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
O, super! Z niecierpliwością czekam na opis dziur ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Kobieta eranis

O, super! Z niecierpliwością czekam na opis dziur ;)
Chyba gór:)

Offline Kobieta eranis

Pozdrowienia z Radlina. W ten piękny ciepły poranej wyruszamy na rekonesans trasy;)

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
My z Agnieszką niestety musimy zrezygnować z wystepu w Radlinie. Życzymy powodzenia innym.
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline Mężczyzna Góral nizinny

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 02.10.2013

* Księgowy
* Agnieszka
* offensive_tomato
* Endriunh :wink:
* Szczepan - 450
* włóczykij - 450  :-)
* Symfonian -450 a jak będzie forma to może 600 trasa dość mocno pagórkowata jak na taki dystans więc będzie ciężko.
* Waxmund - 450 - raczej na tym poprzestanę chyba że mnie coś natchnie, co raczej wątpliwe :P
* djtronik - 450
* eranis - 450 (jak odżyje to pojedzie)
* dwa Hipopotamy - 450 (chociaż jak będzie dzida, to można i lecieć na rekord... co wątpliwe).
*Góral nizinny-oczywiście ja też się wybieram 450 to takie minimum.
Mam prośbę,apel  gorący.Kto użyczy miejsca ,samochodu etc.Potrzebuje na czas maratonu(chodzi o miejsce na mecie-starcie)  zostawić  mały plecak z rzeczami na przebranie i trochę żywności.Chciałbym walczyć  do końca tak więc  przechowalnia będzie mi potrzebna do godz 18

Za Dzikiej Róży zapachem idź na zawsze upojony wśród dróg -będzie clę wiódł...   K.I.Gałczyński

[img width=201 height=50]http://st66.static.bikestats.pl/u18136y2014v3.g

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
Na 2 i 3 edycji można było sobie zostawić rzeczy na mecie/starcie i mieć do nich dostęp, więc może to auto jednak nie będzie potrzebne...? ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna Góral nizinny

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 02.10.2013
Na 2 i 3 edycji można było sobie zostawić rzeczy na mecie/starcie i mieć do nich dostęp, więc może to auto jednak nie będzie potrzebne...? ;)
To byłoby super.
To napisz jeszcze dobry duszku  :):czy będzie możliwość ogarnięcia się na mecie(prysznic,masaże :D )
Za Dzikiej Róży zapachem idź na zawsze upojony wśród dróg -będzie clę wiódł...   K.I.Gałczyński

[img width=201 height=50]http://st66.static.bikestats.pl/u18136y2014v3.g

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
Do prysznicy chyba też był dostęp, można się też było przekimać na podłodze w tym ośrodku (własna karimata/śpiwór). Na masaże, dziewczyny i szampana nie ma co liczyć ;)

www.waxmund.pl

Offline Kobieta eranis

Na masaże, dziewczyny i szampana nie ma co liczyć ;)
Zależy kto... Oj biedaku, jak zawsze Cię wykiwali:)

Mam prośbę,apel  gorący.Kto użyczy miejsca ,samochodu etc.Potrzebuje na czas maratonu(chodzi o miejsce na mecie-starcie)  zostawić  mały plecak z rzeczami na przebranie i trochę żywności.Chciałbym walczyć  do końca tak więc  przechowalnia będzie mi potrzebna do godz 18
Jak będziesz potrzebował coś cennego przechować, to my będziemy autem i ono będzie pod MOSiRem:)

A tutaj umieściłam opis trasy dla zainteresowanych:) I moje osobiste odczucia.
http://eranis.bikestats.pl/1165600,rekonesans-Maratonu-Sokola-Radlin.html

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
    • Hipcia i Hipek
Jak mi sie uda odebrac auto (i nim dojechac), to powierzchni uzycze.

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Kobieta eranis

Jak mi sie uda odebrac auto (i nim dojechac), to powierzchni uzycze.
A kto Ci je zabrał? Źli ludzie; (? Jak potrzebujesz pomocy przy "odbiorze" to rzuć temat - pomożemy!

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
    • Hipcia i Hipek
Sam oddałem - panu mechaniku. I jak ów ogarnie się z naprawą i ja zdążę się po nie machnąć (bo to nie na tym samym osiedlu...), to przyjadę nim. A jak nie - to pociąg.

Offline Mężczyzna szczepan

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 27.12.2011

A tutaj umieściłam opis trasy dla zainteresowanych:) I moje osobiste odczucia.
http://eranis.bikestats.pl/1165600,rekonesans-Maratonu-Sokola-Radlin.html
dzięki za fajny opis, ale powiedz/napisz mi jaka jest faktyczna suma przewyższeń, bo są różne dane: 988 i 1357m.
Zastanawia mnie skąd taka różnica :o
pesymista to ten, który z dwojga złego wybiera oba...

www.halawojtowicz.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum