Kręciliście się może z dwójką dzieci i z przyczepką?
Gdzieś widziałem na ich stronie, ale po ściągnięciu jakieś jaja wychodziły. Jeśli ktoś ma, to jestem zainteresowany zapisem gpx GV na odcinku Suwałki - Elbląg
Cytat: Radosny_Smok w 12 Maj 2016, 12:46Gdzieś widziałem na ich stronie, ale po ściągnięciu jakieś jaja wychodziły. Jeśli ktoś ma, to jestem zainteresowany zapisem gpx GV na odcinku Suwałki - Elbląg Zajrzyj po 22 maja na marecki.home.pl. Powinien czekać na Ciebie gpx.
Trasa poprowadzona jest drogami publicznymi
Były też tzw Miejsca obsługi rowerzystów, tyle że nie wiem po co tam się zatrzymywać.
ale nie uważam żeby to była trasa na MTB. Więc właściwie dla kogo?
Moja rada: tereny bardzo piękne więc najlepiej wyznaczyć sobie samemu trasę i GreenVelo się nie przejmować.
Cytat: MARECKI w 12 Maj 2016, 20:04Cytat: Radosny_Smok w 12 Maj 2016, 12:46Gdzieś widziałem na ich stronie, ale po ściągnięciu jakieś jaja wychodziły. Jeśli ktoś ma, to jestem zainteresowany zapisem gpx GV na odcinku Suwałki - Elbląg Zajrzyj po 22 maja na marecki.home.pl. Powinien czekać na Ciebie gpx. Rozumiem, że do tego czasu zamierzasz pokonać ten odcinek i zarejestrować go na gpsie ? Jeśli tak, to jestem też ciekawy Twojej opinii n/t szlaku.
Ok. 2 mln zł nie wykorzystał Świętokrzyski Zarząd Dróg Wojewódzkich na budowę dróg rowerowych w ramach projektu Green Velo. To dlatego, że nie udało się wybudować jednego z odcinków. Jego wykonawca ma zapłacić 600 tys. zł kary.