Autor Wątek: rowerowe wspinanie:)  (Przeczytany 509 razy)

Offline Mężczyzna bartodziej

• Miasto: wawka
  • Na forum od: 23.03.2013
rowerowe wspinanie:)
« 7 Sty 2014, 13:15 »
Może ktoś ma zajawkę na alpinizm lub turystykę wysokogórską w połączeniu z jazdą rowerem? Wpadłem na taki lajtowy pomysł żeby na przełomie lipca i sierpnia 2014 pojechać rowerami z Polski do Chamonix i potem wejść na Blanca:) Ktoś chętny na taką około miesięczną wyprawę? Wszystko do dogadania bo to dopiero pomysł.
Pozdrawiam

Offline Kobieta juanita_hawaii

• Miasto: Radom/ Kraków
  • Na forum od: 22.01.2012
Odp: rowerowe wspinanie:)
« 7 Sty 2014, 14:25 »
Super pomysł:) sama wybieram się gdzie indziej ale fajnie wiedzieć, że są tu też górscy ludzie. Z ciekawości, jak zamierzasz rozwiązać sprawę sprzętu? Potrzebna tam lina własna czy wszystko zaporęczowane i lodowca brak?

« 7 Sty 2014, 14:28 »
odezwij się na bazyl1975@tlen.pl

« 7 Sty 2014, 14:34 »
no lodowiec to jest wszak to Alpy:)

Offline Mężczyzna blackiwan

• Miasto: k.Gliwice
  • Na forum od: 26.08.2012
« 7 Sty 2014, 23:15 »
Ja byłbym chętny,ale na coś w stylu enduro. Jazda w wysokich górach po szlakach odpowiednim do tego rowerem. Głównie interesuje mnie Tyrol(północne-wschodnie Włochy-Dolomity, Szwajcaria, Niemcy i Austria). Oczywiście przy okazji można zdobyć kilka szczytów bez roweru. Termin jaki by mi odpowiadał to koniec sierpnia, początek września, myślę że 2 tygodnie spokojnie wystarczy na takie szaleństwa.
Jeżeli ktoś inny byłby chętny to pisać. Dojazd oczywiście samochodem z rowerami na dachu.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum