Autor Wątek: szukamy współtowarzyszy na wyprawę-Krym 2014 ?  (Przeczytany 838 razy)

Offline banila

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 10.01.2014
 :)  Szukamy współtowarzyszy  ( 50+ )  na wyprawę na Krym. Otwarci też jesteśmy na inne propozycje. Termin -  koniec lipca-sierpień - wrzesień 2014. Do uzgodnienia.

Planujemy kolejną wyprawę na Krym , chętnie  przygarnęlibyśmy  chętnych do wspólnej wyprawy lub dołączyli do innych sakwiarzy. Szanujemy młodych za ich "podboje" świata ale szukamy towarzyszy w przybliżonym do naszego wieku. Tzn. 50 +

Nie bijemy rekordów szybkości ani dziennych dystansów. Jedziemy na luzie, tyle ile możemy i na ile pozwalają warunki.
Słaby deszcz nam nie przeszkadza,  mocniejszy wolimy przeczekać.
Preferujemy noclegi na dziko i własne wyżywienie , chociaż  czasami korzystamy z niedrogich  posiłków. Nie trzymamy się sztywno wytyczonej trasy . Cel podróży jest także sprawą otwartą. 
Pozdrawiamy
« Ostatnia zmiana: 11 Sty 2014, 16:16 yoshko »

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Polecam rozwinąć ogłoszenie o te rzeczy: http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=1390.0

i dzień dobry.

Offline Mężczyzna endru 62

• Emerytura fajny czas
  • Miasto: Ruda Ślaska
  • Na forum od: 21.06.2013
Z chęcią dołączę..
Tylko co i jak.
Emeryt .. ;D
Wiek ..51..

Offline Kobieta dosia

• Miasto: Lubliniec
  • Na forum od: 12.11.2013
 Od jakiegoś czasu myślę o takiej wyprawie (np. do Rzymu), ale z grupą nie-wyczynowców 50+. Poproszę o więcej szczegółów. Mój urlop- niestety- jest ograniczony...
« Ostatnia zmiana: 12 Sty 2014, 19:26 dosia »

Offline Mężczyzna marekjan767

• Miasto: Wieliczka
  • Na forum od: 24.06.2012
Witam
Wstępnie wykazuję zainteresowanie i będę śledzić tą inicjatywę. Do chwili obecnej jeździłem samotnie po Polsce. Myślałem o przekroczeniu granicy ale w towarzystwie, więc ta propozycja wychodzi na przeciw moim oczekiwaniom. W tym roku zaplanowałem wypad po Pomorzu Zachodnim w drugiej połowie lipca. Mogę to zamienić na Krym ale te rejony klimatyczne lepiej odwiedzać chyba we wrześniu. W miarę precyzowania trasy i ustaleń organizacyjnych będę pisać na ile mój udział jest możliwy bo mam ograniczenia czasowe.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ale szczególnie tych 50+.

Marek

Offline Mężczyzna seroka

• Miasto: Zamosc
  • Na forum od: 06.03.2013
    • Moje rowery
Czy termin jest juz przesadzony ? Staram sie jezdzic na rowerze w okresie lipca ,dni sa dluzsze i nie ma tego przykrego odczucia" juz koniec lata "
Czy jest taka opcja ,ze grupa bedzie wyjezdzac w lipcu ?
Jak dlugo planujecie byc na trasie ?
Pozdrawiam J

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum