Autor Wątek: Witam wszystkich.  (Przeczytany 283 razy)

Offline maciek306

• Miasto: Toruń
  • Na forum od: 14.07.2010
Witam wszystkich.
« 12 Sty 2014, 21:32 »
Mam na imię Maciej, zarejestrowałem się na waszej stronie już jakiś czas temu ale jakoś nigdy nie było czasu aby zacząć w "niej" uczestniczyć. Jeśli chodzi o moje doświadczenia rowerowe to wracam pamięcią do szkoły podstawowej gdzie rower był codziennością ale jak chyba u każdego w tamtym okresie. Na długie lata rower poszedł w odstawkę ale teraz jakoś od 3 lat moja "fascynacja" trwa. Od 2010 roku jeżdżę na Kellysie Coach, wcześniej były to tylko szybkie wycieczki dokoła Torunia, później trochę dalszych wycieczek. W tamtym roku zaliczyłem 2 dniowy wypad w bory Tucholskie jak też 2 dniowy przejazd po Suwalszczyźnie -wzdłuż Litewskiej granicy- 260 km. W tym roku mam w planach wraz ze znajomym polecieć do Barcelony  i objechać "okolicę" i może dojechać do Andory. Co do tej wyprawy to juz jakieś kroki powoli poczyniamy ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Kilka dni temu nabyłem tez rower szosowy Trek 1,2 do szybkich wycieczek po okolicy które często uskuteczniam  wraz z "zapaleńcami" z Torunia jak też  do rajdów  rowerowych organizowanych przez jedną z siłowni. Tyle o mnie. Pozdrawiam

Offline Kobieta Beata

• Na forum od: 20.10.2012
Odp: Witam wszystkich.
« 12 Sty 2014, 21:40 »
Witamy sąsiada :)
A Hiszpanię na rowerze polecam:)

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
« 12 Sty 2014, 21:55 »
no no, w kategorii najdłuższy czas od rejestracji do pierwszego postu mógłbyś zostać rekordzistą :)

witamy :)
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline maciek306

• Na forum od: 14.07.2010
« 12 Sty 2014, 22:15 »
No tak jakoś wyszło. :D

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 13 Sty 2014, 07:19 »

Cześć.  :)
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum