Mam na imię Maciej, zarejestrowałem się na waszej stronie już jakiś czas temu ale jakoś nigdy nie było czasu aby zacząć w "niej" uczestniczyć. Jeśli chodzi o moje doświadczenia rowerowe to wracam pamięcią do szkoły podstawowej gdzie rower był codziennością ale jak chyba u każdego w tamtym okresie. Na długie lata rower poszedł w odstawkę ale teraz jakoś od 3 lat moja "fascynacja" trwa. Od 2010 roku jeżdżę na Kellysie Coach, wcześniej były to tylko szybkie wycieczki dokoła Torunia, później trochę dalszych wycieczek. W tamtym roku zaliczyłem 2 dniowy wypad w bory Tucholskie jak też 2 dniowy przejazd po Suwalszczyźnie -wzdłuż Litewskiej granicy- 260 km. W tym roku mam w planach wraz ze znajomym polecieć do Barcelony i objechać "okolicę" i może dojechać do Andory. Co do tej wyprawy to juz jakieś kroki powoli poczyniamy ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Kilka dni temu nabyłem tez rower szosowy Trek 1,2 do szybkich wycieczek po okolicy które często uskuteczniam wraz z "zapaleńcami" z Torunia jak też do rajdów rowerowych organizowanych przez jedną z siłowni. Tyle o mnie. Pozdrawiam