Witam się w imieniu całej naszej lisiej paczki w składzie: Lisu (jednak na tym forum 'magura' bo nick już zajęty :-/), Lusi oraz naszych trzech małych lisków: Pawełka (9l), Marcinka (6l) i Zosi (3l).
Z forum czerpałem wiedzę już 2 lata temu ale chyba jakoś "brakło pary" (czyt. czasu) na napisanie czegoś więcej. Wtedy poszukiwałem informacji nt. różnych rozwiązań przewożenia naszych pociech, a konkretnie przyczepek gdyż rozwiązania "fotelikowe" okazują się niewystarczające przy 3 dzieci. Czas na odwdzięczenie się forumowiczom i swoją skromną wiedzą.
Na wstępie wyjaśnię, że niestety nie jesteśmy wyprawowiczami (jeszcze) ale na rowerze przejeżdżamy wspólnie tzw. jedniodniówki - mam nadzieję, że to nam pozwala podpisać się pod hasłem "wycieczki rowerowe" ;-) Nasz "dorobek" jest jednak skromny. Przy wszystkich obowiązkach niezbyt wiele zostaje na to okazji, a dodatkowo udaje nam się to robić jedynie wtedy kiedy ja nie realizuję swojej rowerowej pasji egocentrycznie - samemu w górach
Na forum chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami w kwestii wyjazdów z dzieciakami, wypadami w Beskid Mały i okolice (Śląski/Żywiecki), okolice Gliwic i kilka innych miejsc, które udało nam się odwiedzić (w zeszłe wakacje m.in. PN Bűkk na Węgrzech).
Serdecznie zapraszam do odwiedzenia
naszych Pocztówek