Autor Wątek: Liski witają forumowiczów!  (Przeczytany 544 razy)

Offline Mężczyzna magura

• Miasto: Gliwice/Międzybrodzie Bialskie
  • Na forum od: 14.01.2014
    • Pocztówki z Holandii
Liski witają forumowiczów!
« 14 Sty 2014, 23:25 »
Witam się w imieniu całej naszej lisiej paczki w składzie: Lisu (jednak na tym forum 'magura' bo nick już zajęty :-/), Lusi oraz naszych trzech małych lisków: Pawełka (9l), Marcinka (6l) i Zosi (3l).

Z forum czerpałem wiedzę już 2 lata temu ale chyba jakoś "brakło pary" (czyt. czasu) na napisanie czegoś więcej. Wtedy poszukiwałem informacji nt. różnych rozwiązań przewożenia naszych pociech, a konkretnie przyczepek gdyż rozwiązania "fotelikowe" okazują się niewystarczające przy 3 dzieci. Czas na odwdzięczenie się forumowiczom i swoją skromną wiedzą.

Na wstępie wyjaśnię, że niestety nie jesteśmy wyprawowiczami (jeszcze) ale na rowerze przejeżdżamy wspólnie tzw. jedniodniówki - mam nadzieję, że to nam pozwala podpisać się pod hasłem "wycieczki rowerowe" ;-) Nasz "dorobek" jest jednak skromny. Przy wszystkich obowiązkach niezbyt wiele zostaje na to okazji, a dodatkowo udaje nam się to robić jedynie wtedy kiedy ja nie realizuję swojej rowerowej pasji egocentrycznie - samemu w górach  ;D

Na forum chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami w kwestii wyjazdów z dzieciakami, wypadami w Beskid Mały i okolice (Śląski/Żywiecki), okolice Gliwic i kilka innych miejsc, które udało nam się odwiedzić (w zeszłe wakacje m.in. PN Bűkk na Węgrzech).

Serdecznie zapraszam do odwiedzenia naszych Pocztówek

« Ostatnia zmiana: 15 Sty 2014, 00:02 magura »

Offline Mężczyzna laxigen

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 23.04.2012
Odp: Liski witają forumowiczów!
« 14 Sty 2014, 23:45 »
Witajcie!

Niewiele jest w naszym kraju piękniejszych miejsc do mieszkania niż Międzybrodzie. Ale pod względem rowerowym świetna baza wypadowa. Nic tylko przebierać w górach, jeziorach, rzekach, potokach... I wszystko to pod nosem.

Do zobaczenia na szlaku!

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 15 Sty 2014, 07:57 »

Cześć.  :)
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 15 Sty 2014, 09:08 »
Cześć!

Już się wystraszyłem, że 'Pawełka' to dziewczynka... :P Fajnie, że znajdujecie czas na rower ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna Waski

• Kapituła MP
  • Miasto: Lubin
  • Na forum od: 23.02.2013
« 15 Sty 2014, 09:11 »
Tak to jest jak się zgaduje zamiast czytać patrząc tylko na kilka słów w zdaniu :P

Witajcie liski tem bardziej że jeździcie również po moich ulubionych okolicach typu Krynica, Tylicz itp
"Wąski. My nie możemy jechać tam bez rowerów. Jak zwierzęta. :)"
"Kolarsko jesteś taki sobie, [...]" yurek55

Offline Mężczyzna foka

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 21.10.2012
« 15 Sty 2014, 09:35 »
 Super rodzinka, powodzenia na forum i duzo radosci z jazdy :)

Pozdrawiam,
--
F.

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
« 15 Sty 2014, 10:59 »
Witam rowerową rodzinkę tak trzymac ;D
Pozdrawiam

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline Mężczyzna magura

• Miasto: Gliwice/Międzybrodzie Bialskie
  • Na forum od: 14.01.2014
    • Pocztówki z Holandii
« 17 Sty 2014, 01:14 »
Bardzo dziękujemy za ciepłe przyjęcie i obiecuję się "wypisywać" jak tylko przekręcimy wspólnie kółkiem. Z pewnością będziemy Was nadal podczytywać, choć i na to nie zawsze zostaje czas, a wykrajanie nocy ciężko przychodzi jak się wstaje przed 6  :-\

Na początek spisałem kilka moich zeszłowakacyjnych wypadów z Marcinkiem w przyczepce w Beskid Niski i Sądecki (z Krynicy). A tutaj link do wpisów na blogu wraz z relacjami zdjęciowymi.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum