Autor Wątek: Włochy lub Hiszpania -- szukam towarzystwa  (Przeczytany 1427 razy)

Offline Mężczyzna Waski

• Kapituła MP
  • Miasto: Lubin
  • Na forum od: 23.02.2013
Ja się dowiedziałem swego czasu jak zostałem tylko w klapkach i spodenkach :D
nawet koszulki mi żadnej nie zostawili ale i tak kocham Barcelonę i właśnie szukam tanich biletów żeby ją odwiedzić :)
"Wąski. My nie możemy jechać tam bez rowerów. Jak zwierzęta. :)"
"Kolarsko jesteś taki sobie, [...]" yurek55

Offline Mężczyzna Waldemar

• Miasto: Reszel
  • Na forum od: 20.01.2010
Cierpliwie poczekaj aż ktoś będzie się tam wybierał i podczepisz się a po tym jak dodałaś zdjęcie to możliwe, że ktoś zorganizuje taki wyjazd specjalnie :)

;D
Powodzenia na wyprawie. :)
« Ostatnia zmiana: 20 Sty 2014, 04:58 Waldemar »
   Nie ocze­kuj wzlotów, lecz tre­nuj upadki !

Offline Kobieta Olga Nowa

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.01.2014
Nie ma co się bać o bezpieczeństwo - oczywiście nie polecam zostawiać aparatu fotograficznego w publicznym miejscu bez nadzoru, ale to są naprawdę bezpieczne kraje.

Cześć. Szczerze mówiąc po prześledzeniu opinii na forach zmieniłam zdanie i coraz bardziej skłaniam się ku wyjazdom na własną rękę.

Offline Mężczyzna Endriunh

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 16.02.2012
Włochy lub Hiszpania
Na okres 2 tyg jeszcze do tego samolotem to proponuję połączyć te oba kraje.
Okolice Nice koło Marsylii są przepiękne :roll: Myślę że pociąg tamtędy kursuję. :>

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Dwa tygodnie i połączyć?
Zależy co kogo interesuje, ale w dwa tygodnie to się Hiszpanii nawet nie skubnie.
Wracam do jeżdżenia.

Offline Kobieta Olga Nowa

• Na forum od: 18.01.2014
wolałabym pociągiem, jednak się waham ze względu na największy minus -czas podróży
i zgadzam się, żeby na spokojnie pozwiedzać trzeba z 10 dni przynajmniej.

Offline Mężczyzna aanndrzej

• Miasto:
  • Na forum od: 20.11.2011
nie mam żadnego doświadczenia w wyprawach a jedynie chęci oraz brata chętnego pojechać ze mną :)
Chcesz nabrać doświadczenia? Pojedź trasą Jastrzębie - Gliwice (przez drogę nr 78). Jak jakaś ciężarówka nie będzie chciała Cię zabić przynajmniej 10 razy to będziesz mieć szczęście. Nauczysz się wielu przydatnych rzeczy. Jak to jest otrzeć się o śmierć, poznasz jeżdżenie po dziurach, po drodze możesz rozbić namiot w przydrożnych lasach i przy odrobinie szczęścia nie zostaniesz zjedzona przez stado komarów. No i zapomniałbym o tych widokach przez to wszystko! :)

Offline Wilk

• Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Wiadomość usunięta.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Chcesz nabrać doświadczenia? Pojedź trasą Jastrzębie - Gliwice (przez drogę nr 78). Jak jakaś ciężarówka nie będzie chciała Cię zabić przynajmniej 10 razy to będziesz mieć szczęście. Nauczysz się wielu przydatnych rzeczy. Jak to jest otrzeć się o śmierć, poznasz jeżdżenie po dziurach, po drodze możesz rozbić namiot w przydrożnych lasach i przy odrobinie szczęścia nie zostaniesz zjedzona przez stado komarów. No i zapomniałbym o tych widokach przez to wszystko! :)
Hmm...
Co w takim razie robisz na forum podrozerowerowe.info ?

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
nie mam żadnego doświadczenia w wyprawach a jedynie chęci oraz brata chętnego pojechać ze mną :)
Co miałeś na celu/myśli pisząc ten tekst?
Bo chyba jakieś bardzo głębokie przesłanie mi umyka.
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna aanndrzej

• Miasto:
  • Na forum od: 20.11.2011
Ani trochę humoru w tym nie dostrzegliście? :o Szkoda.

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
Nie, to wcale nie było śmieszne.
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna Expert

• Zapraszam do Kontaktu&Wspólnych dzikich Podróży:)
  • Na forum od: 24.07.2012
    • Podróże Z Expertem -  relacje video z podróży
opcja Hiszpania to ciekawa opcja  - także jestem zainteresowany  - ja mam czas całe lato do końca września..
warunek, jak najmniejszym kosztem:)
Szukam Kompanów:), Jestem otwarty na propozycje.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum