Autor Wątek: Kłaniam się Paniom i Panom:)  (Przeczytany 533 razy)

Offline Mężczyzna Jasiek

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 26.01.2014
Kłaniam się Paniom i Panom:)
« 26 Sty 2014, 13:31 »
Witam wszystkich!

W końcu, postanowiłem ujawnić się na tym forum (w przeszłości już wiele razy tutaj zaglądałem, zaczytując się w poradach wyprawowych ;D ) W "realu" znam mniej lub bardziej kilku towarzyszy broni, m.in.: Suisse'a, Cimana, Symfoniana, Waxa (mam nadzieję, że oni też mnie kojarzą ;)

O sakwach dowiedziałem się przed dwoma laty, wcześniej nie wiedziałem, że coś takiego istnieje:) - a zawsze miałem gdzieś w głowie chęć takiego podróżowania. W tym roku, nie mam pojęcia jak ułożą się moje plany wyprawowe, ale na pewno jeżeli będzie czas, chciałbym znaleźć pasjonatów z okolicy, z którymi mógłbym się raz na jakiś czas kopnąć na wycieczkę, chociażby jednodniową.

Jeszcze raz, pozdrawiam Was:)

O, i jeszcze jedno, w tym roku wracając z kumplami z Bałkanów, w Słowenii pod Sparem spotkaliśmy dwóch jegomościów. Mówili, że są z forum, ale nie pamiętam ich nicków. Więc taka zagadka: kim oni byli? Zdjęcie jednego z nich poniżej.
(Wiem, że naruszam jego prywatność - bo właściciel zdjęcia powinien wyrazić zgodę na upublicznienie jego wizerunku, ale rysopis trudno byłoby mi podać, więc foto w razie sprzeciwu natychmiast skasuję)
« Ostatnia zmiana: 26 Sty 2014, 21:09 yoshko »

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
Odp: Kłaniam się Paniom i Panom:)
« 26 Sty 2014, 16:31 »

Cześć. Czołem.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 26 Sty 2014, 17:39 »
Cześć

Jegomościa na focie nie poznaje, i wstyd mi, bo niestety Ciebie też nie do końca... Ale po informacji 'Jasiek z Warszawy', chyba jest mi wolno ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna Jasiek

« 26 Sty 2014, 20:30 »
Masz prawo mnie nie kojarzyć;) Ostatnio zabierałem się z Tobą z Kokotka do Krakowa (to było jakoś pod koniec listopada - po spotkaniu w sprawie wyprawy 2014:). Wiozłeś też wtedy Symfoniana w bagażniku;)
« Ostatnia zmiana: 26 Sty 2014, 20:58 Jasiek »

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
« 26 Sty 2014, 21:00 »
Witaj. Grupa warszawska jest silna na forum i na rowerze, pewnikiem więc wystarczy ci się do nich odezwać.

I jeszcze jedno - forum umożliwia edycję swojego posta, tak, by nie trzeba było pisać jednego pod drugim.

pozdrowienia z Wielkopolski :)
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna Jasiek

« 26 Sty 2014, 22:26 »
Witaj. Grupa warszawska jest silna na forum i na rowerze, pewnikiem więc wystarczy ci się do nich odezwać.

Miło słyszeć;) w sumie, na ulicach widać sporo sakwiarzy, nawet wczoraj, koło północy, przyuważyłem jednego odważnie jadącego po zaśnieżonej drodze.

Dzięki za uwagi dotyczące edytowania postów!

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
« 27 Sty 2014, 08:28 »
Masz prawo mnie nie kojarzyć;) Ostatnio zabierałem się z Tobą z Kokotka do Krakowa (to było jakoś pod koniec listopada - po spotkaniu w sprawie wyprawy 2014:). Wiozłeś też wtedy Symfoniana w bagażniku;)

Aa, to już wiem ;) Cześć jeszcze raz, tym razem świadomie :P
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 27 Sty 2014, 11:12 »
witaj na forum!

Offline Mężczyzna Majorus

• Miasto: Jaworzno
  • Na forum od: 13.02.2012
« 27 Sty 2014, 17:24 »
O, cześć!
Otworzyłem przypadkiem ten temat, a tu moje zdjęcie :)
Pozdrawiam z Krakowa

Jegomościa na focie nie poznaje
Kalendarz odebrałem i nie poznajesz? Ale fakt, w "uczelnianych" ciuchach wyglądam trochę inaczej niż na wyprawie :)

Offline Mężczyzna Jasiek

« 28 Sty 2014, 00:43 »
Wax, fajnie, że już świadomie ;)

Otworzyłem przypadkiem ten temat, a tu moje zdjęcie :)
Pozdrawiam z Krakowa

No to ładnie się złożyło, zagadka rozwiązana ;)

Jeszcze raz, dzięki za powitanie!

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
« 28 Sty 2014, 13:46 »
Heh, ale zawaliłem.... Ani Ciebie, ani Majorusa nie skojarzyłem :P Cóż, starzeje się człowiek... teraz to już chyba tak będzie... coraz gorzej... ;)

www.waxmund.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum