Dzień dobry, cześć i czołem
tak wita się z zespołem
Daniel ze Szczecina -
- co złego nie jego wina! ;-)
Pochodzę ze Szczecina, ale tymczasowo mieszkam w Warszawie.
Na rowerze jeździłem od małego, ale do 'wypraw' zainspirowała mnie dopiero książka Robba - Rowerem przez Chiny, Wietnam i Kambodżę.
Robb - osobiście mi bardziej się podoba twój oryginalny tytuł, ale rzeczywistość go zweryfikowała i dobrze - dzięki temu chyba sprzedało się więcej książek.
Tym sposobem kupiłem Unibike Globetrotter i zacząłem śmigać po Polsce.
Z kolegą przejechałem wzdłuż polskiego wybrzeża i wyszedł mi z tego bardzo fajny teledysk:
W zeszłym roku odebrałem nagrodę czasopisma Rowertour za moją wycieczkę po Podlasiu - fotka niżej.
Wkręciłem się na dobre. Teraz planujemy z dziewczyną duuużą wyprawę. Zrozumiałem, że mój Globetrotter to jest Globetrotterem głównie z nazwy i zabieram się za zbudowanie dwóch rowerów naprawdę zdolnych okrążyć ziemię.
Znalazłem się na tym forum czytając po raz wtóry stronkę Emesa (
www.north-south.info). Od dwóch tygodni analizuję wszystko co adekwatne w dziale 'Rower' i czynię notatki. Niektórzy z was dostali ode mnie wiadomości z prośbą o dodatkowe informacje. Za chwilę rzucę swoją propozycję i poproszę o Waszą ekspertyzę.
Już teraz dziękuję Wam za całą wiedzę jaką nabyłem od momentu kiedy tu wszedłem! Wasze doświadczenia to niezwykle cenny skarb!
Pozdrawiam
Daniel